За групите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: За групите

Мнение от мирославмладенов »

За какъв избор стана въпрос?
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

chanio написа:Не на групите!Нали е демокрация....пуснете анкетата да гласуваме :!:
Е аз нали пуснах. Обвиниха ме че създавам интриги ,че инам още два ника /което може и така да изглежда/ всички знаем че някой доставчици използват едно вънщно IP и когато е някой има бан и други немогат да влизат. В крайна сметка заключиха темата. След като са решили да ги има нека ги има аз немога да направя нищо нито желая. :smt086
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Аидаааааа;форума стана като КОЛЕДНА ЕЛХА(на всеки ника в различен цвят) :lol: :lol: ГРУПИ-ГРУПИРОВКИ ко стаа тука ъ?????
Тея конспираций,много- много не отиват на добре:от мене да го знаете :wink:
Те сега е момента е да позапитам некой от "ГРУПАРИТЕ"-ЗА КАКВО Х.Я МИ СА ВИ ЛС ааааа???????????
Те са сред нас,те виждат всичко,дори и парниковия ефект е тяхно дело,да не говорим за геноцида в Того,Тринидад и Тобаго ,Филипините-мамка им БРАКОНИЕЕЕЕЕРСКА(Ддори онзи ден един от ТЯХ ми се похвали-разчел шифъра на Леонардо и прибавяики уравнения от квантовата физика и гледаики два пъти "Матрицата-Презареждане"успял да хакне Л.С.на "Костинбродските "ГРУПАРИ""(нищо лично към колегите от този прекрасен град),следвали "БУРГАСКИТЕ ГРУПАРИ","СТОЛИЧНИТЕ ГРУПАРИ" скоро и в по-големите градове :shock:
Сега конкретно към колегите от "БУРГАСКАТА ГРУПИРОВКА":
Питане1:Израза"НА ЮГ ОТ БУРГАС"каква площ като кв.км.обхваща?????,и аджеба- въпросния израз не беше ли "замислен" от Вас с цел някой да не ви излови рибата случаино?????(Всяко правило си има изключения разбира се)
Питане2:А да си признаете на всеослушание колко пъти сте искали инфо на Л.С от пишещия малко по-на Североизток от Вас но само срещу обратния жест-разбира се-безплатен обяд-нямаааа????
Питане3:Наистина ли сте толко наивни да мислите че Вашия почин наистина ще спре БРАКОНИЕРИТЕ да посещават "ВАШИТЕ" места?
Питане4:Харесва ли ви темите в "моя риболовен излет"да приличат на нещо подобно:
Отправих се към това местенце:img:
Минах по тази"партизанска пътека":img:(която дори не е отбелязана в Географския факултет на университета :Станфорд:
Забърках:img:
захраних:img:
хванах:img: или нехванах
малко пеизажи:img:,:img;,;img:

Пп1:Всъшност не съм толко лош и страшен-питайте Коцето Кирязов :wink:
Пп2Успехи в това толко трудно, да не казвам не възможно начинание-а именно:Да спрете БРАКОНЙЕРИТЕ по всичкото села и паланки по морета и гьолове-знаини и незнаини
Пп3Аз пак ще си хойкам по морето(когато има време де)и ми е през к..а кой къде членува или не членува :!: :!: :!: Мойта риба никой не може я хване
НАСЛУКА на всички Колеги :D :D

Пп3:Митака(Сапуна)каза:Казвам какво мисля аз,като не упреквам или нападам колегите ... НИКОГА няма да поискам обособяване на група или членство в такава!!!
"Истината е някъде там"-защо ли?????(не че си 'насаждам" мнението,амааааааа)
Последно промяна от tolio_pm на Чет Юли 01, 2010 5:53 pm, променено общо 1 път.
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

:arrow:
Последно промяна от stich на Чет Юли 01, 2010 10:02 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Казвам какво мисля аз,като не упреквам или нападам колегите ... НИКОГА няма да поискам обособяване на група или членство в такава!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе, кой ми трие постовете постоянно :evil: Аз съм на същото мнение като Митака и никога няма да основа група или да участвам в такава :!: :idea: :evil:
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Бачо Илия написа:Бе, кой ми трие постовете постоянно :evil: Аз съм на същото мнение като Митака и никога няма да основа група или да участвам в такава :!: :idea: :evil:
Аз те трия?
Не мога да ти смогна на глупостите!!!
Дублираш едни и същи мнения в няколко раздела!
Компетентен си по всички теми и се правиш на интересен!
Не ме интересува кой ти е дружка, кой ти е сват! Когато си на "мотика" не искам да разсъждаваш в моите раздели и потребителите да ми пращат гневни забележки, че те толерирам!
Панимаеш...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

За каква "мотика" става дума? Има тема- пиша си мнението в нея; ако се е изчерпала и въпроса е решен- ми заключете я и да не се коментира повече :wink: Никой не съм обидил персонално...освен може би теб, с присъствието си в този Форум, по принцип!
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Ами и аз да си кажа мнението ,понеже аз създадох темите за Асеновград и регион в разните му там раздели.
Барута ни предложи ощи тогава да ни създаде затворена група но ние не-пожелахме анонимност :wink: и при нас пишат хора от Пловдив,Хасково,Бургас и няма никакъв проблем за бмяна на информация.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=390
И мога да кажа темите независимо че са отворени за четене и писане се развиват много добре, е има и закачки и заяждане и базикане но се пак се разбираме и от никой не се крием.
Но най важното се контролират от съответния МОДЕРАТОР и след сяка негова намеса при повдигане на адреналина :lol: сичко си отива на мястото.
Представям си какво ще стани в тези групи ако нямя контрол и секи пиши каквото му скимни :rolleyes:
Бях го казал тогава щего кажа и сега става Сайт в сайта, губи се автичноста НАРИБА.сом
Да се създадът регионални теми и кой кадето го интерисува да си общува и да пита и пиши.
Темата Асеновград и регион е създадена на 27 януари 2010 и е посетена 21444 пъти :rolleyes: няма скрито покрито
Ако ти е интересно влизаш
Ако те интерисува пишеш
Ако знаеш казваш.
Това е моето мнение. :lol:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

sapuna написа:Казвам какво мисля аз,като не упреквам или нападам колегите ... НИКОГА няма да поискам обособяване на група или членство в такава!!!

Що така бе Митак-то сега модерно да си "член" на еди кво си :wink:
Шегата настрана-Напълно те подкрепям в това мнение
За да останела риба в България-трябвало да няма ИНТЕРНЕТ :wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

ВЪЙЙЙЙЙ, групите май ги няма..или поне не се виждат :lol: :lol:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Бърбане , групите си ги има , виж в другата тема съм ти упоменал де са :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Стига с тая криеница!На тази игра си играят малките деца!!!Както вече ви казах..бракониерите няма да ги спрете(не че това е идеята),пишете си ,мишкувайте си,групирайте се,прегрупирайте се,разгръщайте се по фланга.Колеги,живи и здрави бъдете!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Павел Иванов написа:Бърбане , групите си ги има , виж в другата тема съм ти упоменал де са :wink:
Ай, ся и ти пък, какъв бърбан бе?!У Хамериката има закон за бърбана от ехеее и незнам си коя...Jack Daniels ней бърбан у никой случай, щото нема достатъчния процент съдържание на царевица, изисквани от те това законче, а има повечко съдържателност на съответните му там пшеници, ръж и так далеее малцове....те, за това е и кръстен "уиски" тоа гад... :twisted:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

За всички неразбрали или не желаещи да разберат, всички отговори на въпросите си относно групи, администратори, модератори и т. н. ще намерте във Въпроси/Отговори.Излишно е да се задават едни и същи въпроси.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”