КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Re: Платерини от плажа ?

Мнение от roko-koko »

Атеринки или барбунчета ще да е било.И надвечер мове да опиташ ама по -добре рано сутрин.Късмет и наслука :axe: :drinkers:
Аватар
sarfa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sarfa »

А бе колега,ходене му е майката. :smt023 :smt026 :supz: :rock: :smt024 :smt021
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010

Мнение от даката »

:drinkers: http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
слуката е от бялата лагуна :D
риба къща няма-риба време няма
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

Колеги, утре сутринта ще ловя от плажа, след това ще пусна репортаж в тази тема. :)
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Добър ден колеги днес пробвах едно риболовче на Дюни от 06:00 до 12:00 10бр. платеринки 9 от които на дъно не броя и няколкото откачени повреме на ваденето пробвах и на плуваща бомбарда и още на второто хвърляне ударих 1-на което ме амбицира да махам като луд близо 2-часа но нямах друг удър на нея лошото беше ,че имаше много водорасли и рибата кълвеше зад тях и когато се хванеше се навираше в тях и по трудно се вадеше освен това кълвеше много мудно няма ше ги тези силни удари които ти огъвът пръта като че ли кит дърпа сега кълвеше едва едва и от време навреме направо отпуска кордата но като цяло съм доволен от излита хем аз направих един риболов хем и жената беше на плаж и всички са доволни пък и довечера ще има мезенце за бирата :D :D Наслука на всички :D :D
Етого и улова ми
Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

:smt023 :smt023 :smt023
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Браво Пешо! Скоро от бургаската банда никой не се е хвалил с нещо подобно. Или нямат улов или си траят :wink: .
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес на дружба от 8.00 до 14.00 3 иларии.от там на най капо :( :( :(
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

:smt023
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
BOBCAT
новобранец
новобранец

Мнение от BOBCAT »

amatev1 написа:Здравейте колеги !
Днес ходих да разузная ситуацията на плажа. Кво да ви кажа, поне 15 дънни въдици и един колега на бомбарда. Питам го : Как е ?, а той ми вика, че вчера имало, обаче днес не ще :D
Единствения колега с улов, беше с някакви миниатюрни рибки, мисля че бяха сафрид или чернокоп, около 5-6 броя. Утре може би ще отида към 6-7 ч. към края на плажа, ще пробвам на бомбарда и дънна с тапи. :)
:) Колега ще развалиш спокойния живот на няколкостотин семейства с тач данна за ЧЕРНОКОП :lol: :lol: :lol: :lol:
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Стига го човарка пак и ти бе ,обаркал се човека :wink: Иначе се стреснах от информацията казано с такав лежерен тон някакви дребни рибки май чернокоп или сафрид :D от плажа.На слука колеги и лек ден ви пожелавам. :D
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

В 6:50 бях на плажа, имаше доста колеги на дънна с тапи. Аз лових на 20 - грамова плаваща бомбарда, с телемача, който е с акция 0 - 25 гр. Учудващо добре летеше бобардата, достигаше дистанция от 80 - 90 м. За 2 часа, никакъв удар. Колегите около мен също без удар. Ситуацията е : на плажа не се хваща платерина, въпреки митовете, че някой си, някога хванал 15 платерини за 2 часа. През този месец повече няма да ходя да ловя от плажа, може би септември ще тръгне по - добре.
Няма какво повече да добавя, затова ето и снимките :
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

П.С : Дребните рибки, които беше хванал колегата действително са 2 сафрида и 3 чернокопа.
Бъзик бе, барбунчета се оказаха :D
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Kолега с един опит как да разбереш дали има или няма ,че си е доста по-слабо по-слабо е ама много барзо извади извода че не се лови риба на плажа нали знайш(рибата къщичка си няма) ден с ден не си прилича :D .То и друг лаф има ....риб
а има винаги вчера и утре теб като те няма :D От мен поздрави :drinkers: и довечера да стане готин мач. ПП. Не се отказвай толкова бързо с :axe:
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

roko-koko написа:Kолега с един опит как да разбереш дали има или няма ,че си е доста по-слабо по-слабо е ама много барзо извади извода че не се лови риба на плажа нали знайш(рибата къщичка си няма) ден с ден не си прилича :D .То и друг лаф има ....риб
а има винаги вчера и утре теб като те няма :D От мен поздрави :drinkers: и довечера да стане готин мач. ПП. Не се отказвай толкова бързо с :axe:
Абе колко дена подред все като ходя нищо не хващат. Днес отново, нищо, никой. Ще видя, ако имам свободно време, може отново да се пробвам, пък току виж ми излзязъл късмета :mrgreen:
fozi
новобранец
новобранец

Мнение от fozi »

Днес бях на болата на море с децата.Имаше мъж и жена на буната които си тренираха мускулатурата на ръцете.От 8.00-до 14.00 имаха само една празна кофа!Две бомбарди и две на дъно.Ходи ми се на бялата лагуна но въпроса е къде?От всякъде пазачи и охрана те гонят.Колегите от Балчик нека да помогнат!
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”