Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Време за море
-
- разбира нещата
Re: Време за море
Днес решихме с моята половинка да пошляпаме малко в морето,ей така за разнообразие .Малко преди обяд бяхме на вода и това е резултата

Абе скрихме дъното ,а кофата е 25 л.Като за сефте тая година мисля че е добре .

Абе скрихме дъното ,а кофата е 25 л.Като за сефте тая година мисля че е добре .
Проба му е майката!
Намери ги значи, предполагам там, където ти обяснявах? Ей, голям мерак ти бяха тия дракони и ето, че ги понацепи. Следващото влизане сигурно ще е за скорпиди
.

-
- разбира нещата
Така е Карид ,мястото го знаеш,а аз от теб пък знаех, че ги има там....Така че само трябваше да отида .
Пък те били и много вкусни

Пък те били и много вкусни

Проба му е майката!
Жоре какво направихте големи животни
като няма сафрид

Отдавна се канех да направя един дънен риболов на платерина. След като на бомбарда резултатите бяха слаби, логично бе да се потърси долу рибата. В 5 ч и нещо разпънах две дънни на Дюни и след като няколко минути не последва удар взех да мятам и бомбардата. И първата риба за деня бе тази.

И малко пейзажи.

След време поседнах на столчето наблюдавайки разочаровано двете дънни и точно тогава по-далечната се разтресе без да спира. Изнесох се на бегом и след малко борба тая хубостница полегна в коша малко нахално върху заргана, сякаш искаше да каже мой ред е за снимки.

Сетне и двете въдици се разклатиха почти едновременно и докато засичах първата риба, то втората бе извадена с любезното съдействие на кой? На Боцмана разбира се съвсем случайно минаващ край плажа.
Последва отчайващо дълга пауза от почти 3 часа, през която и на дъно и на бомбарда нямаше нищо за отразяване, а и вятъра от югозапад се усили. Само тази животинка се разхождаше по рамката на очилата ми, отказвайки да литне, създавайки измамната илюзия за движение на върховете на прътите.

Чак към 10 ч. Рибите отново се активизираха. А тая беше последната тупалка. И тя трудно се намърда в коша.

Имах и една откачена платерина+още една, която като последния левак изпуснах, след като падна в пясъка и се опитах да я измия в морето.
Това на финала към 11 ч. Явно Пешо Тиквата бе оставил риби и за мен.

Попчето и дракона са армаган от Боцмана.

И малко пейзажи.

След време поседнах на столчето наблюдавайки разочаровано двете дънни и точно тогава по-далечната се разтресе без да спира. Изнесох се на бегом и след малко борба тая хубостница полегна в коша малко нахално върху заргана, сякаш искаше да каже мой ред е за снимки.

Сетне и двете въдици се разклатиха почти едновременно и докато засичах първата риба, то втората бе извадена с любезното съдействие на кой? На Боцмана разбира се съвсем случайно минаващ край плажа.
Последва отчайващо дълга пауза от почти 3 часа, през която и на дъно и на бомбарда нямаше нищо за отразяване, а и вятъра от югозапад се усили. Само тази животинка се разхождаше по рамката на очилата ми, отказвайки да литне, създавайки измамната илюзия за движение на върховете на прътите.

Чак към 10 ч. Рибите отново се активизираха. А тая беше последната тупалка. И тя трудно се намърда в коша.

Имах и една откачена платерина+още една, която като последния левак изпуснах, след като падна в пясъка и се опитах да я измия в морето.
Това на финала към 11 ч. Явно Пешо Тиквата бе оставил риби и за мен.

Попчето и дракона са армаган от Боцмана.
Много, много добре!
-
- разбира нещата
Пак ги нацели,айде че идвам, да ме водите с Боцмана.Много поздрави и на него.Задават се зарганите май.
На къса плувка,в репея...
krasi81 написа:Направо отличник

- sarfa
- научил се да хвърля
krasi81 написа:Направо отличник
Краси който ходи и я търси е отличник.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Хора като гледам улова и започнах да се замислям за морсия риболов
може и да пробвам някой ден 

Ша се пробваш на есен ти,аз и рио на големите чернокопиkolombo79 написа:Хора като гледам улова и започнах да се замислям за морсия риболовможе и да пробвам някой ден

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ок Краси няма проблемиkrasi81 написа:Ша се пробваш на есен ти,аз и рио на големите чернокопиkolombo79 написа:Хора като гледам улова и започнах да се замислям за морсия риболовможе и да пробвам някой ден

Браво , градски !