Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Garbolino Squad Super Picker
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Garbolino Squad Super Picker
пикера е супер,да ти е честит.ама върховете са от 2 унции на горе,не че има значение там където ще ловиш,по простата причина че в някои държави рибата умира от старост. 

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- разбира нещата
Е аз точно от такива върхове имам нужда
Мисля че белия е 1 унция, жълтия 1.5 и червения 2 или 2.5 ама не съм сигурен.... мисля да отида да се сдобия с един или два на Дренан пак 1.5 и 2 унций ей така да си имам .... ако паснат де 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
стават те стават,като изиграе шкурката.Станимир Христов написа:Е аз точно от такива върхове имам нуждаМисля че белия е 1 унция, жълтия 1.5 и червения 2 или 2.5 ама не съм сигурен.... мисля да отида да се сдобия с един или два на Дренан пак 1.5 и 2 унций ей така да си имам .... ако паснат де

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- разбира нещата
аз се надявам да си паснат без шкурка 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- учете се от него
По моя визуална преценка, 2, 3 и 4 унции са върховете- обичаен стандарт за шаранджиски пикер
Вероятно изпълнението на този пикер си е предназначено за риболов на шарани на къси дистанции и е целево изпълнено за Острова или подобен вид условия за риболов:

п.п. за допълнителните върхове- 3/4-ти унции, 1.0 унции, 1 1/2-ра унции, вероятно няма да стане без шкуркане.. а и рязане; това не трябва да те притеснява и е ползвана и обичайна практика

Та, колега- за условита там(като тия наснимките по-горе; в живарника са над 60 кила), пикера си е добро и страхотно оръжие за бръз риболов на къси дистанции(почти щекарски), с много голяма точност на презентациа на захранки и примамки- това е февруари и е в БГ; на снимките съм азЗа сравнение -част от тези на картинките по-долу са ловени с пикер и връх 3 унции:
При риболова на по-едри и борбени риби с фидер/пикер, лично аз предпочитам по-твърдите върхове- кълванетата в повечето случай са безапелационни и безцеремони, а контрола над хваната риба, много по-добър. В случая по-горе съм ползвал пикер 2.70м., поради много късите дистанции!

п.п. за допълнителните върхове- 3/4-ти унции, 1.0 унции, 1 1/2-ра унции, вероятно няма да стане без шкуркане.. а и рязане; това не трябва да те притеснява и е ползвана и обичайна практика

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не е много сплучлив, щото не ги държиш хоризонтално. Трябва да са хоризонтални - по червената линия:Станимир Христов написа:Дано теста е излезъл сполучлив ...

И аз мисля че белия е една унция, защото ако застане хоризонтелно и вместо 23 му вържеш 28 грама, ще даде към 90 градуса.
нямам живарник