Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

До всички лодкари- Сигнален Буй
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: До всички лодкари- Сигнален Буй
Оставяй го този...той си знае колко са в главата му, но категорично не е сам. Каква тема беше спретнал "против" лодките.....Както и да е, да не размивам темата.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Юлиане ,заеби Мунча - до сега се мъчех да разбера що за човек е.
Честно - не мога,
ама не му се впрягай,те нямат никакви познания за морето.
Честно - не мога,
ама не му се впрягай,те нямат никакви познания за морето.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Не го познавам и е добре че е надалеч от морето, че като му гледам приказките ...
- lisygera
- научил се да хвърля
много добре казано, особенно това за 5те минути, тез тъпаци акъл нямат ни за риболовци ни за капитани.Булти написа:...старото капитан си го каза...освен , че се заобикалят отдалече подобни предмети ( а ако те интересува кво точно плува , винаги можеш да го видиш с бинокъл , а не като последния селинджър да почнеш да го обикаляш с висока скорост или да спреш до него и да го дигнеш и да видиш кво точно има отдолу - най-вероятно някой ти е вързал торба злато ) ...при доближаване , разминаване на други плавателни средства ( особено такива , които не са на ход ) скороста се намаля , не се форсира , не се глисира , не се правят вълнички ...особена красота и изящност е да видиш как поредния кретен със скъпарска лодка с оглушителен рев се намърдва между спрели , мирно и кротко риболовстваващи лодки , да ги разклати , като поне двама или трима паднат зад борда
, да изкрещи като на умряло : " - Има ли няма ли ??? " , да поседи 5 минути с въдица в ръка и на десетата с мощен рев да разбута пак мирното село и на глисаж да потегли към следващото - щото може и да е останал някой , който да не го е видял или разбрал къв велик Морски лъв е ....
от страх файда няма
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хм не мисля, че въобще трябва да се отразява мнението му!!! даже обратното админите могат да го накажат леко! Само препоръка 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
- КИРО
- Обратна връзка:
Кого да наказваме бре ?adventurebg написа:Хм не мисля, че въобще трябва да се отразява мнението му!!! даже обратното админите могат да го накажат леко! Само препоръка

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Колеги положението стана нетърпимо ! Вчера един дядка с бяла коса с пластмасова лодка , на Мириус , на изплуване ми мина на два метра
от главата , като аз самият бях на три метра от каяка си , дядката беше издул ДВГто на макс

- КИРО
- Обратна връзка:
Аве Булти,я върви в църквата,и запали на св.Никола една голяма свещ.
Много кризисни моменти почнаха да ти се случват.
Почна ме хваща шубето за теб.Сериозно авер.
Дядката сигурно е свикнал да проверява всяка шамандура - как не те е издърпал ?
Много кризисни моменти почнаха да ти се случват.
Почна ме хваща шубето за теб.Сериозно авер.
Дядката сигурно е свикнал да проверява всяка шамандура - как не те е издърпал ?
Киро , за мен не ме е страх . Мен господ ма пази !!! Тъй си я карам от малък . Все на косъм . Познаваш ме от скоро и не си ми свикнал
. Но скоро ще има нещастен случай с някой колега !

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Булти оправия няма
няма и да има
Повечето индиянци които идват от вътрешноста и само са въртели из язовири и блата от къде да знаят
За последните две седмици ми мина джет, и яхта точно вурху мен и двете се усуркаха в скалите. А преди два дни бай селяк си взел моторница и айде в морето. Точно където обличаме неопрените на носа на равда скалите са 10см под водата и един индиянец с моторницата с пълна газ право в тях.
двигателя щеше да изхвърчи. накефих се зверски. После форсира ама седи да място(перката леш). Без капитанско не трябва да се плава и с дюшек дори.

- КИРО
- Обратна връзка:
Абе и ти си прав,ама и ония дето мислят законите,мислят и за децата си.adventurebg написа:Булти оправия няма ........... Без капитанско не трябва да се плава и с дюшек дори.
Море широко,няма сфетофари,нека се кефи детето на морската красота.
Колеги сезона започна. Реших ви припомня нашия проблем с това видео:
http://www.facebook.com/v/1426459192061
http://www.facebook.com/v/1426459192061
До всички лодкари сигнален ... хуй ! Такава трябва да е темата. Скоро кръстосвайки морето търсейки сафрида една нинджа ( водолаз ) изкочи над водата близо до нас
и то доста на дълбоко. Няма буй, няма хуй за него, ко прай там иди го питай ... докато спрем лодката да го видим, що не се е маркирал онзи се потопи някъде . Явно вече мисли като риба
Не са виновни само лодкарте на такъв, като този какво да му кажеш.. ! А при инцидент кой ли ще е виновен 

-
- вече хвърля и на тежко
Пред Галата се гмуркат така водолази без никакав буи и ми махат да мина далеч от тях.Малко акъл се иска да си вържат един обикновен пояс за да ги пази от лодки.А мрежи и въжета с тръни колкото искаш без тапи естествено.Последния път закачих такъв храст точно до бочката срещу Вълнолома от страната на Аспарухово.Закачих го с чепарето, представете си после колко работа имах.Направо си отрязах въжето където се беше закачило чепарето.Взех си го за домашно.