Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

преложение за раздели
Модератор: sapuna
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
преложение за раздели
ДО МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРА
Защо не направите нов раздел във форума с тема некачествени такъми или нещо подобно, да знаем кой с какво се е опарил
или другото ми предложение е за раздел рибарска кола
Поздрави 
Защо не направите нов раздел във форума с тема некачествени такъми или нещо подобно, да знаем кой с какво се е опарил

- malkia_joro
- разбира нещата
Re: преложение за раздели
Преди време пуснах тема за некачествени такъми и се оплаках от една макара Ава Шима,но веднага се появиха колеги,които започнаха да ме убеждават,че не съм прав.А макарата си е чист боклук.
Помолих модератора да заключи темата.
Ако се направи такъв раздел,предполагам че ще се случи същото.В момента в който се оплачеш,че нещо не е хубаво,веднага ще се появи някой да ти обяснява,че въобще не си прав и че всъщност,това е най-хубавото нещо което е ползвал.А в крайна сметка всичко опира до бюджета с който разполагаме.
Ето я и въпросната тема
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=44&t=14849
Ако се направи такъв раздел,предполагам че ще се случи същото.В момента в който се оплачеш,че нещо не е хубаво,веднага ще се появи някой да ти обяснява,че въобще не си прав и че всъщност,това е най-хубавото нещо което е ползвал.А в крайна сметка всичко опира до бюджета с който разполагаме.
Ето я и въпросната тема

Красотата на живота е в това,че продължава.

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравей да прав си до някъдеmalkia_joro написа:Преди време пуснах тема за некачествени такъми и се оплаках от една макара Ава Шима,но веднага се появиха колеги,които започнаха да ме убеждават,че не съм прав.А макарата си е чист боклук.
Ето я и въпросната темаhttp://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=44&t=14849

-
- научил се да хвърля
Да ! може би ще е полезно ... все пак секи ще придобие представа за някой продукти .
-
- фен клуб-скобар
То някоя тема да се пусне за тия работи пак става. То даже трябва да има вече. Цял раздел да се отдели мисля ,че няма особено смисъл!
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D