преложение за раздели

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

преложение за раздели

Мнение от czd »

ДО МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРА
Защо не направите нов раздел във форума с тема некачествени такъми или нещо подобно, да знаем кой с какво се е опарил :) :) или другото ми предложение е за раздел рибарска кола :) :) Поздрави :)
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Re: преложение за раздели

Мнение от malkia_joro »

Преди време пуснах тема за некачествени такъми и се оплаках от една макара Ава Шима,но веднага се появиха колеги,които започнаха да ме убеждават,че не съм прав.А макарата си е чист боклук.
Помолих модератора да заключи темата.
Ако се направи такъв раздел,предполагам че ще се случи същото.В момента в който се оплачеш,че нещо не е хубаво,веднага ще се появи някой да ти обяснява,че въобще не си прав и че всъщност,това е най-хубавото нещо което е ползвал.А в крайна сметка всичко опира до бюджета с който разполагаме.
Ето я и въпросната тема :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=44&t=14849
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

malkia_joro написа:Преди време пуснах тема за некачествени такъми и се оплаках от една макара Ава Шима,но веднага се появиха колеги,които започнаха да ме убеждават,че не съм прав.А макарата си е чист боклук.
Помолих модератора да заключи темата.
Ако се направи такъв раздел,предполагам че ще се случи същото.В момента в който се оплачеш,че нещо не е хубаво,веднага ще се появи някой да ти обяснява,че въобще не си прав и че всъщност,това е най-хубавото нещо което е ползвал.А в крайна сметка всичко опира до бюджета с който разполагаме.
Ето я и въпросната тема :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=44&t=14849
Здравей да прав си до някъде :) всеки си има различно мнение и на много хора им е трудно да си признаят грешката :) ,но мисля че има смисъл от темата поне да се видят доказаните боклуци -подкрепени с факти и снимки ,пределно ясно ми е че има дефектни стоки (единични бройки ) ,но има и такавива такъми дето за нищо не стават и е въпрос на късмет на какво ще попаднеш.
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

Да ! може би ще е полезно ... все пак секи ще придобие представа за някой продукти .
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

То някоя тема да се пусне за тия работи пак става. То даже трябва да има вече. Цял раздел да се отдели мисля ,че няма особено смисъл!
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”