Инфо за яз. Голям Беглик

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

valentines
новобранец
новобранец

Инфо за яз. Голям Беглик

Мнение от valentines »

Здравейте колеги искам да попитам някой ще може ли да даде някаква информация от скоро за положението на Беглика. Кълве ли нещо на какво зима , защото това ще ми е първото посещение на този язовир. Благодаря ви предварително. :) :D
debaser
новобранец
новобранец

Re: Инфо за яз. Голям Беглик

Мнение от debaser »

Здравей колега,

Събота бях на Широка поляна, за цел ден един мерен кефал, и няколко дребни костурчета и баби.
Неделя сутринта на връщане към дома спрях на стената на Голям Беглик, на торен гол след-гол 30-на костура среден размер (200-250гр) за един час и затишие.
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

debaser написа:Здравей колега,

Събота бях на Широка поляна, за цел ден един мерен кефал, и няколко дребни костурчета и баби.
Неделя сутринта на връщане към дома спрях на стената на Голям Беглик, на торен гол след-гол 30-на костура среден размер (200-250гр) за един час и затишие.
ако ми кажеш на ква дълбочина и дистанция няма да имаш равен ! ... Аз пък мислех , че на широка поляна има повече риба а то какво било ...
debaser
новобранец
новобранец

Мнение от debaser »

около 3.20-3.50мт дълбочинка, заставаш до стената , дистанцята е около 4 мт.
на широка поляна миналия излет беше доволно около 20-тина баби колкото шамар (едри) за 2 часа има-няма и спрях бяха напълно достатъчни пак и скар гъбобер :D
и там си има риба но де със ден не си приличат
наслука
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

debaser написа:около 3.20-3.50мт дълбочинка, заставаш до стената , дистанцята е около 4 мт.
на широка поляна миналия излет беше доволно около 20-тина баби колкото шамар (едри) за 2 часа има-няма и спрях бяха напълно достатъчни пак и скар гъбобер :D
и там си има риба но де със ден не си приличат
наслука
Благодаря за инфото ! ще пробвам и на 2-та язовиря :rolleyes:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”