Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за яз. Голям Беглик
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Инфо за яз. Голям Беглик
Здравейте колеги искам да попитам някой ще може ли да даде някаква информация от скоро за положението на Беглика. Кълве ли нещо на какво зима , защото това ще ми е първото посещение на този язовир. Благодаря ви предварително.

Re: Инфо за яз. Голям Беглик
Здравей колега,
Събота бях на Широка поляна, за цел ден един мерен кефал, и няколко дребни костурчета и баби.
Неделя сутринта на връщане към дома спрях на стената на Голям Беглик, на торен гол след-гол 30-на костура среден размер (200-250гр) за един час и затишие.
Събота бях на Широка поляна, за цел ден един мерен кефал, и няколко дребни костурчета и баби.
Неделя сутринта на връщане към дома спрях на стената на Голям Беглик, на торен гол след-гол 30-на костура среден размер (200-250гр) за един час и затишие.
-
- научил се да хвърля
ако ми кажеш на ква дълбочина и дистанция няма да имаш равен ! ... Аз пък мислех , че на широка поляна има повече риба а то какво било ...debaser написа:Здравей колега,
около 3.20-3.50мт дълбочинка, заставаш до стената , дистанцята е около 4 мт.
на широка поляна миналия излет беше доволно около 20-тина баби колкото шамар (едри) за 2 часа има-няма и спрях бяха напълно достатъчни пак и скар гъбобер
и там си има риба но де със ден не си приличат
наслука
на широка поляна миналия излет беше доволно около 20-тина баби колкото шамар (едри) за 2 часа има-няма и спрях бяха напълно достатъчни пак и скар гъбобер

наслука
-
- научил се да хвърля
Благодаря за инфото ! ще пробвам и на 2-та язовиряdebaser написа:около 3.20-3.50мт дълбочинка, заставаш до стената , дистанцята е около 4 мт.
на широка поляна миналия излет беше доволно около 20-тина баби колкото шамар (едри) за 2 часа има-няма и спрях бяха напълно достатъчни пак и скар гъбобер![]()
наслука