Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

маляка,маляка:))
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
маляка,маляка:))
понеже виждам разхвьрляно тук таме по вьпроса,та затова се реших на тоя форум,а и днес прочетох,че наште масово атакували Византия,птредполагам сьс сичктите си характерни следи (бутилки,пликове,БУРКАНЧЕТА с недоядена ЛЮТЕНИЦА и пр..) а аз сьм бил там още преди ЮРОТО и останах впечатлен от 3 неща-пьтищата,река струма и местните рибари(прьчки от бамбук,серкмета,тотална дезинформация и най важното за нас-нема пролетна забрана
)те хората сьс сигурност много бьрзо ще се усетят какво ги грози
но дотогава,дайте да си систематизираме знанията по вьпроса в този форум-кой кво знае,обмяна на опит,а защо не и да се наговорим с някой желаещ(ти) да си поделим разходите и да мрьднем дотам
п.с.от мен БУСА

п.с.от мен БУСА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- петър власев
- разбира нещата
колеги аз патувам натам почти всяка седмица ако искате мога да разпитам как седят нещата защото неможе да е толко лесно без билет или някакви разрешителни
а за места не се притесняваите на струма има перфектни места надолу но никога несъм виждал някои да клечи до водата което много ме озадачи и точно за това подех тази тема малко по нагоре в форума 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ama точно де колега бисерП-за това ти говорех-никой не сьм чувал и виждал да лови скобари,мрени и клен там-те по принцип нали са..дейба средиземноморка раса,та сьщо не уважават друго освен морската риба-чудни места има там,а струма е широка два пьти по толкова-мазни бавни вирове-разни разливи сьс щуки и пр-за ТОВА ви говорех
доколкото знам-а и днес пак питах в един магазин,за реки не се изисква нищо

MECTA,
biserpp написа:след серес в посока солун
пътя нинава точно до реката има невероятно място и не само то но никои никога нелови
а в солун са накацали като корморани по кея и си чакат нещо да барне

re4en,morski ribolov.
biserpp написа:но никога несъм виждал някои да клечи до водата

Ама глейте ги кви риби се продават в Солун , там в лево горе има прясна американка и е по 4 euro , най ефтината и вероятно презряна риба , затова са я фърлили на края , вероятно я дават за котките

От приятелите ми там съм чул , че вътрешните им водоеми /язовири/ са опоскани яко , поради либералния режим , за платените не знам

На платено не одим !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ей сега в неделя на моста за който спомена biserpp имаше поне 10 човека, като колите им си бяха гръцки. Иначе Струма е много красива точно в тоя район.
Давайте да го атакуваме още тие дни.
Давайте да го атакуваме още тие дни.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
А какво ще кажете за язовира малко по-нагоре по реката (Kirkini) изглежда чудесно заблатено местенце 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
колеги ако някои иска да ходи тия дни мога да звъна на един приятел долу и да го разпитам но тои е в солун на дали ще знае какво става по струма
а това че е имало хора на реката много ме учудва защото до сега никога не съм виждал никои да седи там
според мвн колкото и да е опоскана реката заради либералното държание към рибарите неможе да няма нищо и на дали те са по голями бракониери от нас (БГ)
а това че е имало хора на реката много ме учудва защото до сега никога не съм виждал никои да седи там

според мвн колкото и да е опоскана реката заради либералното държание към рибарите неможе да няма нищо и на дали те са по голями бракониери от нас (БГ)

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Предполагам, че е по-богато от тук, все пак ние сме много последователни в обезрибяването.
може да сме последователни в обезрибяването само по една причинаchirusa_bg написа:Предполагам, че е по-богато от тук, все пак ние сме много последователни в обезрибяването.
ЗАКОН ако проверявплачевнащите си гледаха работата на дали щеше да сме на това положение.
нямаше да има буквално изгребване на риба от водоеми на които приключва концесията и на дали щеше да има мрежи с размери на магистрала по все още държавните язовири
аз мисля че при елините не е така

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
малиии,ако знаят хората какво им кроиме...
ама там нищо не е-на остров майорка,на пристанището с яхтите за по 10мл ЮРО си плуват кефали по 5 кила и им фьрлят хляб,като на лебеди
а на един вьтрешен канал гледах шарани по над 15 кила как ми ПОМИНАВАТ стрьвта
плитко беше около 60см..беее,айде,че ще се разплача-ама следващия пьт(дано да има)ще ида подготвен и кой не помькне червеи от софия,5кила да не му е ника

5кила написа:малиии,ако знаят хората какво им кроиме...![]()
ама там нищо не е-на остров майорка,на пристанището с яхтите за по 10мл ЮРО си плуват кефали по 5 кила и им фьрлят хляб,като на лебеди
а на един вьтрешен канал гледах шарани по над 15 кила как ми ПОМИНАВАТ стрьвта
плитко беше около 60см..беее,айде,че ще се разплача-ама следващия пьт(дано да има)ще ида подготвен и кой не помькне червеи от софия,5кила да не му е ника
![]()
![]()
http://forum.nariba.com/viewtopic6723.html