маляка,маляка:))

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

маляка,маляка:))

Мнение от Бат Мирче-5кила »

понеже виждам разхвьрляно тук таме по вьпроса,та затова се реших на тоя форум,а и днес прочетох,че наште масово атакували Византия,птредполагам сьс сичктите си характерни следи (бутилки,пликове,БУРКАНЧЕТА с недоядена ЛЮТЕНИЦА и пр..) а аз сьм бил там още преди ЮРОТО и останах впечатлен от 3 неща-пьтищата,река струма и местните рибари(прьчки от бамбук,серкмета,тотална дезинформация и най важното за нас-нема пролетна забрана :idea: :wink: :idea: :wink: )те хората сьс сигурност много бьрзо ще се усетят какво ги грози :lol: но дотогава,дайте да си систематизираме знанията по вьпроса в този форум-кой кво знае,обмяна на опит,а защо не и да се наговорим с някой желаещ(ти) да си поделим разходите и да мрьднем дотам :idea:
п.с.от мен БУСА :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

нооого арна идея :smt041 :smt041

ама на някоя река да се отиде според мен ще бъде добре

ай давай предложени за дата на пътуването аз съм за
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

колеги аз патувам натам почти всяка седмица ако искате мога да разпитам как седят нещата защото неможе да е толко лесно без билет или някакви разрешителни :roll: а за места не се притесняваите на струма има перфектни места надолу но никога несъм виждал някои да клечи до водата което много ме озадачи и точно за това подех тази тема малко по нагоре в форума :roll:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ama точно де колега бисерП-за това ти говорех-никой не сьм чувал и виждал да лови скобари,мрени и клен там-те по принцип нали са..дейба средиземноморка раса,та сьщо не уважават друго освен морската риба-чудни места има там,а струма е широка два пьти по толкова-мазни бавни вирове-разни разливи сьс щуки и пр-за ТОВА ви говорех :idea: доколкото знам-а и днес пак питах в един магазин,за реки не се изисква нищо
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

след серес в посока солун
пътя нинава точно до реката има невероятно място и не само то но никои никога нелови
а в солун са накацали като корморани по кея и си чакат нещо да барне
Изображение
batkose
новобранец
новобранец

MECTA,

Мнение от batkose »

biserpp написа:след серес в посока солун
пътя нинава точно до реката има невероятно място и не само то но никои никога нелови
а в солун са накацали като корморани по кея и си чакат нещо да барне
:lol: :idea:
re4en,morski ribolov.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

biserpp написа:но никога несъм виждал някои да клечи до водата
:roll: :roll: Колега , и аз за последните 10 години съм ходил до Солун над 200 пъти , винаги минавам бавно по моста над Струма/Strimonas river на гръцко-ингилизки :D / , но човек със тояжка , барем да се обляга не съм видял , а мястото под прага в дясно е перфектно .
Ама глейте ги кви риби се продават в Солун , там в лево горе има прясна американка и е по 4 euro , най ефтината и вероятно презряна риба , затова са я фърлили на края , вероятно я дават за котките :lol: :lol: :lol: , а снимката е правена на 11.01.2007г.
От приятелите ми там съм чул , че вътрешните им водоеми /язовири/ са опоскани яко , поради либералния режим , за платените не знам :roll:
Изображение
На платено не одим !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

мм,да-опоскани са язовирите,блатата,но не и реките-сигура!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ей сега в неделя на моста за който спомена biserpp имаше поне 10 човека, като колите им си бяха гръцки. Иначе Струма е много красива точно в тоя район.
Давайте да го атакуваме още тие дни.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

А какво ще кажете за язовира малко по-нагоре по реката (Kirkini) изглежда чудесно заблатено местенце :?:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

колеги ако някои иска да ходи тия дни мога да звъна на един приятел долу и да го разпитам но тои е в солун на дали ще знае какво става по струма
а това че е имало хора на реката много ме учудва защото до сега никога не съм виждал никои да седи там :roll:
според мвн колкото и да е опоскана реката заради либералното държание към рибарите неможе да няма нищо и на дали те са по голями бракониери от нас (БГ) :oops:
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Предполагам, че е по-богато от тук, все пак ние сме много последователни в обезрибяването.
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

chirusa_bg написа:Предполагам, че е по-богато от тук, все пак ние сме много последователни в обезрибяването.
може да сме последователни в обезрибяването само по една причина
ЗАКОН ако проверявплачевнащите си гледаха работата на дали щеше да сме на това положение.
нямаше да има буквално изгребване на риба от водоеми на които приключва концесията и на дали щеше да има мрежи с размери на магистрала по все още държавните язовири

аз мисля че при елините не е така :roll:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

малиии,ако знаят хората какво им кроиме... :lol: :lol: ама там нищо не е-на остров майорка,на пристанището с яхтите за по 10мл ЮРО си плуват кефали по 5 кила и им фьрлят хляб,като на лебеди :lol: а на един вьтрешен канал гледах шарани по над 15 кила как ми ПОМИНАВАТ стрьвта :oops: плитко беше около 60см..беее,айде,че ще се разплача-ама следващия пьт(дано да има)ще ида подготвен и кой не помькне червеи от софия,5кила да не му е ника :idea: :lol: :lol:
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

5кила написа:малиии,ако знаят хората какво им кроиме... :lol: :lol: ама там нищо не е-на остров майорка,на пристанището с яхтите за по 10мл ЮРО си плуват кефали по 5 кила и им фьрлят хляб,като на лебеди :lol: а на един вьтрешен канал гледах шарани по над 15 кила как ми ПОМИНАВАТ стрьвта :oops: плитко беше около 60см..беее,айде,че ще се разплача-ама следващия пьт(дано да има)ще ида подготвен и кой не помькне червеи от софия,5кила да не му е ника :idea: :lol: :lol:

http://forum.nariba.com/viewtopic6723.html
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”