Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
Ами то има кой, но дали му се занимава е въпроса! Все пак нали сегашната версия е преправяна от Руски на Български. Така ,че и тази новата би трябвало да може! Ако знаех как се прави с удоволствие бих взел участие в превода!

-
- новобранец
Благодаря за труда имам много идеи за следващото издание например река Искър ,но бай спасе надминаваш себе си ще съм много благодарен ако направим сървар за онлайн игра ако трябва може да помогна с някой лев
.

това не е лоша идея (само дето и идея си нямам колко неща има да се направят, но труда ще е огромен за сам човек)KOSTUR_MASTER написа:Благодаря за труда имам много идеи за следващото издание например река Искър ,но бай спасе надминаваш себе си ще съм много благодарен ако направим сървар за онлайн игра ако трябва може да помогна с някой лев.
и аз бих подкрепил подобен сървър с някое левче -да се възнагради труда на бай - Спас:!:
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за признанието.Беше ми интересно да се занимавам и имах доста идеи,но сам е много трудно.Обадиха се няколко колеги с голям интусиазъм да помагат,но нещо не се получи.от друга страна до края на Септември съм много ангажиран и нямам никакво време.За онлайн и дума не може да става.Не,че нямам желание,но не съм толкова навътре с компютрите,по-точно въобще не съм наясно как стват нещата.
Есента,ако има още интерес може да направя още някоя база.До тогава мераклиите могат да пробват онлайн новата "Русскaq Рыбалкa 2: Лабынкыр",Руснаците от INSTALLSOFT.RU раздават безплатни ключове за онлайн. http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=303&t=6601
Приятни забавления и наслука на всички!!

Приятни забавления и наслука на всички!!

-
- вече хвърля и на тежко
Спасе, съжалявам че не мога да ти помагам вече, но заминавам да работя в чужбина и имам много ангажименти покрай това. Като се установя ще се обадя и ще помогна с каквото мога ако продължи идеята естествено.

Здравейте видях че някои хара пишат и за дриги бази които аз ги нямам на картата а видях една снимка където рибата беше хваната на "Церова кория " "До навеса " та се чудех дане би да има някакав ъпдейт или нещо такова.
Аз имам бедла идея как да направиа нови бази, но се осхте немам достатъчно снимки.Един ден си тегла ас нова версиа на риболова на руски,и гледам една икона кликам аз 2 пъти и кфо да вида аз мога да си права картата пробвах и тя зе че стана ама много трудно и стана много зле ,БАЙ СПАСЕ ако ти требва помошник навит съм skype: Agenta51
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ РИБОЛОВЦИ

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Извинете ме, но нямам време да се ровя в темата и затова питам. Въпроса ми е може ли тази игричка да върви на Уиндоус 7 32-бит.
- Mr.Barry
- ще става разбирач
bai spas - може ли да добавиш и яз.крапец ??
нямам идея - не съм пробвалpikefisher написа:Извинете ме, но нямам време да се ровя в темата и затова питам. Въпроса ми е може ли тази игричка да върви на Уиндоус 7 32-бит.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Когато някой пробва моля ви да пише, защото не ми се рискува.gogoltd написа:нямам идея - не съм пробвалpikefisher написа:Извинете ме, но нямам време да се ровя в темата и затова питам. Въпроса ми е може ли тази игричка да върви на Уиндоус 7 32-бит.
е па при мен си бачкаше...поне при последното пускане в края на януари 

Защо при мен не се получава инсталирването на играта.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Обясни какво точно искаш да кажеш с "не се получава".ribaria78 написа:Защо при мен не се получава инсталирването на играта.
Не тръгва играта при инсталирването.pikefisher написа:Обясни какво точно искаш да кажеш с "не се получава".ribaria78 написа:Защо при мен не се получава инсталирването на играта.