Гид-Гел при вятър 100 км/час!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

№1Локала щете изяде за закуска...на сладководния риболов...те и ония "профита" на състезението което се проведе миналото лято на Мандрата го подцениха...ама той им "дръпна килимчето" из под краката....хахахаха... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Петък вечер ще пусна в тази тема как кога и къде ще се чакам аз с колегата от Айтос в неделя... пък който иска да идва и да заповяда...важното е да е весело, риболова ще го оставим на Ribarina нали е номер 1
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мисля че грешите относно пълното изловяване на даден язовир от някой,пък бил той и бивш арендатор.За да се излови рибата,се иска язовира да е напълно гладък по дъното и да има гриб който да опаше целия водоем,което е невъзможно за язовир като Бата.Винаги има дупки и деренца направени от тинята,наносите и разбирасе от рекичката която пълни водоема.Всички видове риби,са оцелели благодарение на това че в момент на опасност се заравят във тинята и когато опасността премине,се измъкват и живота продължава.Мрежите са нещо което дава възможност за ловене на риба от арендаторите,но те неса в състояние със тях да извадят всичката риба от даден водоем.Рибата след няколко дневно гонене с мрежите,се стряска и става много внимателна,като дори нощно време спира да се движи.Преди време се опитах да вадя от рибата в моя язовир и да зареждам двама приятели с ресторанти,но това се провали,защото след неколко дневно пускане на мрежи в язовира,количествата влезнали в мрежите нестигаха за зареждане на единия клиент.Това ме навежда на мисълта,че щом на частен язовир,рибата се наплашва от мрежи,то тя се плаши и по големите язовири където мрежарите ходеха спокойно да си бракониерстват.Не че несе хваща риба,но никога никой не е във ссъстояние да излови напълно някой водоем,ако не го източи напълно до дъно,но дори и при това положение,ще има риба която ще остане и когато язовира се напълни,ще има хванати големи риби,които са успели да се измъкнат от дръгненето.Така че спокойно и си ходете,може да не е в големи количества,но рибата се измъква и остава достатъчно,особенно в по-големите водоеми.Това го пиша от личен опит и гарантирам за верноста му.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

kROKIBG ПРАВ СИ ПРИЯТЕЛЮ, НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗЛОВИ РИБАТА НАПЪЛНО. ИМАХ ПРЕДВИД, ЧЕ Е НАПЛАШЕНА ОТ МРЕЖИТЕ И СКОРО ВРЕМЕ ТРУДНО ЩЕ СЕ СЛУЧВАТ ДОБРИ СЛУКИ.
ЛОКИ, ЗАЩО НЕ ГО ПИСА ТОВА ЗА СРЕЩАТА ВЧЕРА - СНОЩИ СЕ СЕЦНАХ :evil: :evil: :evil: И АКО НЕ НАМЕРЯ 23ГОДИШНА ЧАКРЪКЧИЙКА :lol: :lol: ДО ПЕТЪК МЕ ОТПИШЕТЕ.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

strijok написа:kROKIBG ПРАВ СИ ПРИЯТЕЛЮ, НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗЛОВИ РИБАТА НАПЪЛНО. ИМАХ ПРЕДВИД, ЧЕ Е НАПЛАШЕНА ОТ МРЕЖИТЕ И СКОРО ВРЕМЕ ТРУДНО ЩЕ СЕ СЛУЧВАТ ДОБРИ СЛУКИ.
ЛОКИ, ЗАЩО НЕ ГО ПИСА ТОВА ЗА СРЕЩАТА ВЧЕРА - СНОЩИ СЕ СЕЦНАХ :evil: :evil: :evil: И АКО НЕ НАМЕРЯ 23ГОДИШНА ЧАКРЪКЧИЙКА :lol: :lol: ДО ПЕТЪК МЕ ОТПИШЕТЕ.
Хм...виж за 23 незнам , ама нещом 18-20 мога да ти намеря :D , ама пък тогава може и хич да не се изправиш :D :D :D
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Local написа: риболова ще го оставим на Ribarina нали е номер 1
Дано да имам време този път.Ще ви покажа как стават тези работи.
Само да не ме закарате на някоя ялова дупка дето и жаби няма.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ribarina написа:
Local написа: риболова ще го оставим на Ribarina нали е номер 1
Дано да имам време този път.Ще ви покажа как стават тези работи.
Само да не ме закарате на някоя ялова дупка дето и жаби няма.
Аре аре не ми се оправдавай от сега... Zarganski как хвана рак на Перла ти една жаба няма да може да фанеш...
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Ще ви покажа аз на васИзображение
Последно промяна от Ribarina на Сря Фев 28, 2007 6:00 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ribarina написа:Ще ви покажа аз на васИзображениеА пък до събота ако имате малко свободно време отскочете до Стара Загора.
Там вадели ръце от гъзаИзображениеИзображениеАко побързате до събота ще се излекувате
Хахах рибаринчо... ти май много взе да се вживяваш а?
Мисля че това е обида към всички съфорумци...и искам да си изтриеш поста!!! Веднага!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Local написа:
Ribarina написа:Ще ви покажа аз на васИзображениеА пък до събота ако имате малко свободно време отскочете до Стара Загора.
Там вадели ръце от гъзаИзображениеИзображениеАко побързате до събота ще се излекувате
Хахах рибаринчо... ти май много взе да се вживяваш а?
Мисля че това е обида към всички съфорумци...и искам да си изтриеш поста!!! Веднага!
Local-чо милий,
Тия дето те бъзикат - сгази ги като бременна свинкя как гази вестник! Помни, че си секундантин на Батмилен в задочния ни дуел, така че събота 3 март е първият ден от обявения втори рунд на схватката. Нали знаеш, в първия тур аз ви отвях яко с радиоактивна, атомна и космическа риба в особено едри размери :D :D :D Вземи си сувереня Батмиленя, аз ще си взема мойте секунданти, па да видим кво ще стане!
Яба- да-ба- ду-уу-у!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Я жъ въ отнесъ кат стара волга крива мантинела ... ама нейсе... после шса разправя на по едно покръкло и станимашка малага :D :D :D
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Хахаха...Доценте не дразни Морския вълк от Станимака...че ще береш ядове по гьоловете...хахахаха... :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: Рибарин, виждам че си добре осведомен :lol:
Къде ги вадят тея ръце? - Щото имам под ръка 2-3 олегуфренясали путки майни дет трябва да им се "извадят" :lol:
По моя начин само размествам бъбреци и далаци - ръце от гъз не вадя :lol:- :lol: да го еба :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

А бе бях чувал за старозагорци че извършвали такива услуги, ама те си имат и продължение - вадят ръцете и на тяхно място пъхат краката да не ходи потърпевшия да се излага втори път. За това им казват още и "староГъзорци". :lol: :lol: :lol:
Локи съгласен съм и на 36 като цифра,но да е разделена на две по 18 пък не му мисли дали ще се оправя. :lol: :lol: Без това в събота съм дежурен и не мога да риболувам а пък и стази дископатия :evil: :evil: ...... за неделя може да не съм на линия.
Дано бряните да са се появили вече,да не скубите само червенопери.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Прогнозата е че в събота ще е слънчево...но в неделята ще вали дъжд... :lol:

И къде щяхте да ходите из Айтоско? :?: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”