КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
tatitosho
новобранец
новобранец

Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010

Мнение от tatitosho »

mi7aka_gt написа:Ти ма уби :Д .... просто за стръвта.. браточед ми прескочи до магазина в кранево .. за по пресни червеи и ме остави там .. на кранево .. моите червеи бяха поне на 5 дена.. и 10 минути както казвам айде.. повече бяха .. така е думата но .. максимум 20 мин.. да съм стоял.. бях с една въдица ся ще кажете тоя го хванахме.. ама .. както искаш смтяй... аз си ги хванах ... и казвам как кога и къде..
Извинявай, колега :D Не се връзвай. Майтапче :D Ама така се изразяваш, че...
И още веднъж ти благодаря за инфото. А може и да се срещнем през почивните дни, щом ходиш на Кранево.
Айде със здраве!
srr.рибар
новобранец
новобранец

Мнение от srr.рибар »

mi7aka_gt написа:Ти ма уби :Д .... просто за стръвта.. браточед ми прескочи до магазина в кранево .. за по пресни червеи и ме остави там .. на кранево .. моите червеи бяха поне на 5 дена.. и 10 минути както казвам айде.. повече бяха .. така е думата но .. максимум 20 мин.. да съм стоял.. бях с една въдица ся ще кажете тоя го хванахме.. ама .. както искаш смтяй... аз си ги хванах ... и казвам как кога и къде..
Те твойте на пет дена ми се струват по пресни :D :P
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

Е пак добре , колегата 10 минути 11 риби , аз за 5 дена и 4 хванати нямам !! :D :D :D
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Вчера на моста на бургаски плаж сутринта-митинг :) сичко фърля дънните тапички за кефал.седях около час и от 40 човека до мен един извади един хубав едър кефал и това беше.посоката на замятъне на голяма дистанция към болшевик...това инфо от мен :D
mi7aka_gt
новобранец
новобранец

Мнение от mi7aka_gt »

tatisho тая събота и неделя тоест утре.. сам на албена.. ако искаш ела на моста.. там ще съм ще се видим :)
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

Утре съм в 5:30 на моста да издирвам кефалите. Такъма ми е доста груб, влакно 0.40, куки 4-ки, повод 0.40, стръвта е блатен червей.
Дано да имам успех, наслука колеги, утре ще пиша какво съм "хванал" :P
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

amatev1 написа:Утре съм в 5:30 на моста да издирвам кефалите. Такъма ми е доста груб, влакно 0.40, куки 4-ки, повод 0.40, стръвта е блатен червей.
Дано да имам успех, наслука колеги, утре ще пиша какво съм "хванал" :P
В тоз "цунам"дето го подхвана снощи,освен пневмония-за друго -не знам(спааамммм) :lol:
Пп:Успех все пак и чакаме резултати :wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Четвъртък вечерта по Варненските буни имаше много пасажи от илария всякакъв размер ама не яде.Имаше колеги които цял ден мятали бомбардите и бяха с по 1-2 риби.
mi7aka_gt
новобранец
новобранец

Мнение от mi7aka_gt »

Вчера на Албена .. 6 дребни барбуни .. нищо друго ... имаше силен вятър..и голямо вълнение
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

Колеги, прясно инфо от моста - Бургас. Сега се върнах, след риболов на моста от 6:30 до 9:30. Беше "страшна" навалица, колеги с пръчки отвсякъде. Един даже търсеше платерината на бял точно пред него :D За съжаление не извадих нищо, нито колегите около мен. Но риболова на моста се осмисли в осем часа, след като едни софийски колеги извадиха страхотна платерина към кило и това беше. Видях се с познати на моста и ми казаха, че преди седмица са вадели платерини гол след гол, за което съм склонен да вярвам, може би точно днес пасажа не се беше завъртял. Знам ли, може и аз да съм каръка :D . Така, след още час напразно чакане събрах такъмите и се прибрах. Сега мисля да се наспя хубаво, лека нощ колеги и НАСЛУКА !
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Всичко, което е далеч от морето е провинция
Хемингуей-мъдър човечец :wink:
А иначе няма се плашиш,то и според всички Поморийски морски експерти,нямаше смисъл да пробвам кефаловите с бомбарда на 05.05.2010 год.а пък то кво стана????? :wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Malemoo

За платерина ?

Мнение от Malemoo »

Чух че излизала по това време платирината , кво ще кажете по въпроса на бомбарда или на дъно да я търся на блатен червеи ?
Мисля да отида в раиона около Бургас . Кажете някои подходящи места и какви риби кълват освен нея ?
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес на петрол само дребно на бомбарда към 10.00 се появиха делфини. планктона цъвти водата е кафява
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Оборудвах се със гащеризон и директен 7 метра, и скоро очаквайте снимки на килограмови кефали. :D
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Днес на плувка от 16:00 до 21:00 със захранване 3 платерини 500+ две иларии ,и една изтървана около килото,рибата тръгна след 20:00.Място ,варненски залив.
Зарганолог
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”