Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Извинявай, колегаmi7aka_gt написа:Ти ма уби :Д .... просто за стръвта.. браточед ми прескочи до магазина в кранево .. за по пресни червеи и ме остави там .. на кранево .. моите червеи бяха поне на 5 дена.. и 10 минути както казвам айде.. повече бяха .. така е думата но .. максимум 20 мин.. да съм стоял.. бях с една въдица ся ще кажете тоя го хванахме.. ама .. както искаш смтяй... аз си ги хванах ... и казвам как кога и къде..
И още веднъж ти благодаря за инфото. А може и да се срещнем през почивните дни, щом ходиш на Кранево.
Айде със здраве!
Те твойте на пет дена ми се струват по пресниmi7aka_gt написа:Ти ма уби :Д .... просто за стръвта.. браточед ми прескочи до магазина в кранево .. за по пресни червеи и ме остави там .. на кранево .. моите червеи бяха поне на 5 дена.. и 10 минути както казвам айде.. повече бяха .. така е думата но .. максимум 20 мин.. да съм стоял.. бях с една въдица ся ще кажете тоя го хванахме.. ама .. както искаш смтяй... аз си ги хванах ... и казвам как кога и къде..
Е пак добре , колегата 10 минути 11 риби , аз за 5 дена и 4 хванати нямам !!

- ivalpetkov
- разбира нещата

Вчера на моста на бургаски плаж сутринта-митинг
сичко фърля дънните тапички за кефал.седях около час и от 40 човека до мен един извади един хубав едър кефал и това беше.посоката на замятъне на голяма дистанция към болшевик...това инфо от мен 
-
mi7aka_gt
- новобранец

tatisho тая събота и неделя тоест утре.. сам на албена.. ако искаш ела на моста.. там ще съм ще се видим 
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
-
amatev1
- вече хвърля и на тежко

Утре съм в 5:30 на моста да издирвам кефалите. Такъма ми е доста груб, влакно 0.40, куки 4-ки, повод 0.40, стръвта е блатен червей.
Дано да имам успех, наслука колеги, утре ще пиша какво съм "хванал"
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
tolio_pm
- разбира нещата

В тоз "цунам"дето го подхвана снощи,освен пневмония-за друго -не знам(спааамммм)amatev1 написа:Утре съм в 5:30 на моста да издирвам кефалите. Такъма ми е доста груб, влакно 0.40, куки 4-ки, повод 0.40, стръвта е блатен червей.
Пп:Успех все пак и чакаме резултати
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
Венцислав Чанков
- ще става разбирач

Четвъртък вечерта по Варненските буни имаше много пасажи от илария всякакъв размер ама не яде.Имаше колеги които цял ден мятали бомбардите и бяха с по 1-2 риби.
-
mi7aka_gt
- новобранец

Вчера на Албена .. 6 дребни барбуни .. нищо друго ... имаше силен вятър..и голямо вълнение
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
-
amatev1
- вече хвърля и на тежко

Колеги, прясно инфо от моста - Бургас. Сега се върнах, след риболов на моста от 6:30 до 9:30. Беше "страшна" навалица, колеги с пръчки отвсякъде. Един даже търсеше платерината на бял точно пред него
За съжаление не извадих нищо, нито колегите около мен. Но риболова на моста се осмисли в осем часа, след като едни софийски колеги извадиха страхотна платерина към кило и това беше. Видях се с познати на моста и ми казаха, че преди седмица са вадели платерини гол след гол, за което съм склонен да вярвам, може би точно днес пасажа не се беше завъртял. Знам ли, може и аз да съм каръка
. Така, след още час напразно чакане събрах такъмите и се прибрах. Сега мисля да се наспя хубаво, лека нощ колеги и НАСЛУКА !
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
tolio_pm
- разбира нещата

Всичко, което е далеч от морето е провинция
Хемингуей-мъдър човечец
А иначе няма се плашиш,то и според всички Поморийски морски експерти,нямаше смисъл да пробвам кефаловите с бомбарда на 05.05.2010 год.а пък то кво стана?????
Хемингуей-мъдър човечец
А иначе няма се плашиш,то и според всички Поморийски морски експерти,нямаше смисъл да пробвам кефаловите с бомбарда на 05.05.2010 год.а пък то кво стана?????
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
-
Malemoo
За платерина ?
Чух че излизала по това време платирината , кво ще кажете по въпроса на бомбарда или на дъно да я търся на блатен червеи ?
Мисля да отида в раиона около Бургас . Кажете някои подходящи места и какви риби кълват освен нея ?
Мисля да отида в раиона около Бургас . Кажете някои подходящи места и какви риби кълват освен нея ?
днес на петрол само дребно на бомбарда към 10.00 се появиха делфини. планктона цъвти водата е кафява
- felippemassa
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Оборудвах се със гащеризон и директен 7 метра, и скоро очаквайте снимки на килограмови кефали. 
Днес на плувка от 16:00 до 21:00 със захранване 3 платерини 500+ две иларии ,и една изтървана около килото,рибата тръгна след 20:00.Място ,варненски залив.
Зарганолог