маляка,маляка:))

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

До 5кила: Кво стана бре.....! Получили пратката? :smt028
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ми НЕ,звьне ми неква в понеделник и каза,че била от неква фирма аз чух ФУЛДА :lol: :lol: и си викам,бааах маа му,аз буса ще го продавам,на пияно ГУМИ ли сьм си порьчал? :lol: :lol: но после обясни,че били куриери и понеже там нещо не отваряли кво да праим,аз и казах,че са стреснали момичето и и дадох друг адрес-на гаража ми дето има неква фирма за некви ел замервания и винаги има човек от 8,30 до 18.00,перфектно и обясних кьде е и тя каза-компренде,пращам ги-оттогава три дена...я ми кажи тел им да се обадя,че нещо така не мога да спя :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа:ми НЕ,звьне ми неква в понеделник и каза,че била от неква фирма аз чух ФУЛДА :lol: :lol: и си викам,бааах маа му,аз буса ще го продавам,на пияно ГУМИ ли сьм си порьчал? :lol: :lol: но после обясни,че били куриери и понеже там нещо не отваряли кво да праим,аз и казах,че са стреснали момичето и и дадох друг адрес-на гаража ми дето има неква фирма за некви ел замервания и винаги има човек от 8,30 до 18.00,перфектно и обясних кьде е и тя каза-компренде,пращам ги-оттогава три дена...я ми кажи тел им да се обадя,че нещо така не мога да спя :lol: :lol:
Е па правилно си чул, верно фирмата е ................ и не си си поръчал гуми на пиана глава! :lol: тва беше нашта секретарка, бях я подгонил да търси пратката във спиди и от там и поискали нов адрес за доставка! и сега пак чакаме ама кото си поверяваме работата на жени......... :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ми чакаме-тогава,айде,стегай се за гьрция през това време :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

[ някои направи ли излет вече в странство :?: :?: :?:
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ще направи, края на месеца за 5-6 дни :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

каде мислиш да ходиш
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Май ще се пробвам по Струма над Керкини(ако е тръгнала рибата да се качва по реката) иначе някъде по реката под язовира.

Дали ще е рано за воблери?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

след серес точно под моста на струма има много хубаво място но досега никога не съм засичал рибари там за да ги питам
те простите елини ходят само по морски :roll:
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Прости или не /византийците/,а ние по-умните защо трябва да ходим при тях ,след като ние сме им "пропускателния режим"?Преди години/10/ ходех нон стоп в района на Огражден/Струмяни/ и няма да ви казвам за какъв риболов стоваше на въпрос!300 км. ги правех за еднодневен излет ,но "сори"ловяха се 5-6 вида риба и като количество :oops: :oops: 2-3 риболовни норми!Последните 5 години отделям по 2-3 излета по същите места ....СКРЪБ :oops: :twisted: :evil: Аз се питам :ЗАЩО ДЪРЖАВНАТА НИ ГРАНИЦА ТРЯБВА ДА Е И РИБОЛОВНА :?: :idea: И не трябва ли да си зададем въпроса -каква е причината ,че в рамките на десетина км. има такива драстични аномалии?Защо след успешен /или по времето/ излет не си изхарчим парите /било за стръв било за купон /в месните магазинчета и кръчмета?!?!Отговора според мен е в местната тарикатлъщина от най различно естество :!: Бая се поядосах :!: Спирам ....простотията родна няма край :!: :( :oops:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Аз на първите 50-70 км от гръцко им давам 2 до 3 години живот до пълно обезрибяване. :(
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”