Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

маляка,маляка:))
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ми НЕ,звьне ми неква в понеделник и каза,че била от неква фирма аз чух ФУЛДА
и си викам,бааах маа му,аз буса ще го продавам,на пияно ГУМИ ли сьм си порьчал?
но после обясни,че били куриери и понеже там нещо не отваряли кво да праим,аз и казах,че са стреснали момичето и и дадох друг адрес-на гаража ми дето има неква фирма за некви ел замервания и винаги има човек от 8,30 до 18.00,перфектно и обясних кьде е и тя каза-компренде,пращам ги-оттогава три дена...я ми кажи тел им да се обадя,че нещо така не мога да спя

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Е па правилно си чул, верно фирмата е ................ и не си си поръчал гуми на пиана глава!5кила написа:ми НЕ,звьне ми неква в понеделник и каза,че била от неква фирма аз чух ФУЛДА![]()
и си викам,бааах маа му,аз буса ще го продавам,на пияно ГУМИ ли сьм си порьчал?
![]()
но после обясни,че били куриери и понеже там нещо не отваряли кво да праим,аз и казах,че са стреснали момичето и и дадох друг адрес-на гаража ми дето има неква фирма за некви ел замервания и винаги има човек от 8,30 до 18.00,перфектно и обясних кьде е и тя каза-компренде,пращам ги-оттогава три дена...я ми кажи тел им да се обадя,че нещо така не мога да спя
![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Май ще се пробвам по Струма над Керкини(ако е тръгнала рибата да се качва по реката) иначе някъде по реката под язовира.
Дали ще е рано за воблери?
Дали ще е рано за воблери?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Прости или не /византийците/,а ние по-умните защо трябва да ходим при тях ,след като ние сме им "пропускателния режим"?Преди години/10/ ходех нон стоп в района на Огражден/Струмяни/ и няма да ви казвам за какъв риболов стоваше на въпрос!300 км. ги правех за еднодневен излет ,но "сори"ловяха се 5-6 вида риба и като количество
2-3 риболовни норми!Последните 5 години отделям по 2-3 излета по същите места ....СКРЪБ
Аз се питам :ЗАЩО ДЪРЖАВНАТА НИ ГРАНИЦА ТРЯБВА ДА Е И РИБОЛОВНА
И не трябва ли да си зададем въпроса -каква е причината ,че в рамките на десетина км. има такива драстични аномалии?Защо след успешен /или по времето/ излет не си изхарчим парите /било за стръв било за купон /в месните магазинчета и кръчмета?!?!Отговора според мен е в местната тарикатлъщина от най различно естество
Бая се поядосах
Спирам ....простотията родна няма край

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз на първите 50-70 км от гръцко им давам 2 до 3 години живот до пълно обезрибяване. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.