Поморие???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Поморие???

Мнение от ivo Vratsa »

Колеги, приятел замина на Поморие да релаксира и ме пита къде може да лови риба-предпочита сладководен риболов, но в краен случай и морски.Та, ако някой знае някакво място, моля да сподели.
Благодаря предварително!
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Поморие???

Мнение от stefan_ginev »

В старият град аз ходя на кея или на блатен червей ловя на някой от вълноломите. :D
jim_jim_jim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jim_jim_jim »

Над Поморие има една тръба където се влива от някаква пречиствателна станция.Там има доста риба
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

jim_jim_jim написа:Над Поморие има една тръба където се влива от някаква пречиствателна станция.Там има доста риба
Хубави шарани ! ГЛедат някакви блатни лилии или някакви други водни билки. Като източат водата от полето всичката риба отива в канала. Ловяха преди години шарани с кофи. Сега не съм много сигурен,че е останало нещо .. :)

п.с. Иво , вчера ти казах - на море се ходи без въдица ;) Аман от болни хора ;)
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

jim_jim_jim написа:Над Поморие има една тръба където се влива от някаква пречиствателна станция.Там има доста риба
Много добре го насочи колегата :D
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

sandista написа:
Хубави шарани ! ГЛедат някакви блатни лилии или някакви други водни билки. Като източат водата от полето всичката риба отива в канала. Ловяха преди години шарани с кофи. Сега не съм много сигурен,че е останало нещо .. :)

п.с. Иво , вчера ти казах - на море се ходи без въдица ;) Аман от болни хора ;)
Баце, първо не е за мен инфото, и второ-аз не отивам на ЗАТОЧЕНИЕ, че да ида без въдица :D
Седи си ти 10 дни без риболов и ни завиждай сега :lol:
Мерси на отговорилите :wink:
vlado_64
новобранец
новобранец

Мнение от vlado_64 »

преди години гледах местните на канала добре извадиха шарковци но само на стара царевица за млечна и разни протеини не искаха и да знаят УСПЕХ
Изображение
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Преди да влезеш в Поморие от ляво остава един язовир... Преди 2-3 години като сме ходили там на почивка ловихме каракуда за цялата почивна база :wink: А и по това време на чепаре се ловят доста рибки (но не им знам името) на кея в стария град :wink:

Айде и успех! Дано съм помогнал :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”