Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Поморие???
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Поморие???
Колеги, приятел замина на Поморие да релаксира и ме пита къде може да лови риба-предпочита сладководен риболов, но в краен случай и морски.Та, ако някой знае някакво място, моля да сподели.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
-
- ще става разбирач
Re: Поморие???
В старият град аз ходя на кея или на блатен червей ловя на някой от вълноломите. 

-
- научил се да хвърля
Над Поморие има една тръба където се влива от някаква пречиствателна станция.Там има доста риба
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубави шарани ! ГЛедат някакви блатни лилии или някакви други водни билки. Като източат водата от полето всичката риба отива в канала. Ловяха преди години шарани с кофи. Сега не съм много сигурен,че е останало нещо ..jim_jim_jim написа:Над Поморие има една тръба където се влива от някаква пречиствателна станция.Там има доста риба

п.с. Иво , вчера ти казах - на море се ходи без въдица

-
- ще става разбирач
Много добре го насочи колегатаjim_jim_jim написа:Над Поморие има една тръба където се влива от някаква пречиствателна станция.Там има доста риба

-
- ще става разбирач
Баце, първо не е за мен инфото, и второ-аз не отивам на ЗАТОЧЕНИЕ, че да ида без въдицаsandista написа:Хубави шарани ! ГЛедат някакви блатни лилии или някакви други водни билки. Като източат водата от полето всичката риба отива в канала. Ловяха преди години шарани с кофи. Сега не съм много сигурен,че е останало нещо ..jim_jim_jim написа:Над Поморие има една тръба където се влива от някаква пречиствателна станция.Там има доста риба![]()
п.с. Иво , вчера ти казах - на море се ходи без въдицаАман от болни хора

Седи си ти 10 дни без риболов и ни завиждай сега

Мерси на отговорилите

преди години гледах местните на канала добре извадиха шарковци но само на стара царевица за млечна и разни протеини не искаха и да знаят УСПЕХ
Преди да влезеш в Поморие от ляво остава един язовир... Преди 2-3 години като сме ходили там на почивка ловихме каракуда за цялата почивна база
А и по това време на чепаре се ловят доста рибки (но не им знам името) на кея в стария град
Айде и успех! Дано съм помогнал

Айде и успех! Дано съм помогнал