Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Хамсия 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Хамсия 2010
Що я няма тая тема? А от близо месец се вади в добри количества в порт Бургас. И всички си траят. Ранно застъпване в 5ч и 30 мин и началото е дадено. В тъмното на развиделяване рибата се закача и за врата и за опашката. Към 6 ч вече светва и рибите стават доста и нормално закачени за джуките. Странно, но бяхме не повече от 7-8 души, а по принцип свободните пенсии надушат ли, че има риба в морето правят голям панаир там. Кофата на сянка и в нея замразена бутилка с вода и рибата върху бутилката, иначе след третия час трябва да си ходиш или да я фърляш. Днес рибата не ни даде време да си починем. И за миг не се изгуби, като на моменти твареше чепарето по 10-15 парчета наведнъж. Ма това е за сметка на много слабото представяне на пролетния сафрид тая година. Това ми е новата кофа в унисон с цвета на бургашката група
. Откак съм тръгнал с нея нема лабаво.

Това до 12 ч и продължаваше да кълве, ама и на мен вече яко ми се кълвеше.

Това до 12 ч и продължаваше да кълве, ама и на мен вече яко ми се кълвеше.

Re: Хамсия 2010
На колко метра дълбочина ги хвана ? С лодка ли влиза или от брега мята чепарето ? Сподели повече , че таи като ги гледам и на мене ми се ходи
Браво съотборнико и съцветнико !
...Верно тая година доста хамсия виждам под водата ...и една добра новина - днес за сефте видях и сафрид и то много в Бургас - знайш де , на нашто място
П.С. ...имам кофа със същия цвят на вилата , но я ползвам за нощно цукало
, нема лабаво , ако съм пил повече бира 

П.С. ...имам кофа със същия цвят на вилата , но я ползвам за нощно цукало

Ква лодка в порта, бе човек? От кея с директна седмица бях, на чепаре с голи куки, по-къси бидеми и по-тежко олово около 40 гр , за да не ти оплита, че тая рибка може да ти направи чепарето на кълбо. Казвам от личен опит и после нема разплитане. И сякаш повечето риба се придържа в горните слоеве, имат и хайвер.
Мерси за инфото. Но ако имаше в района сафрид все някой щеше да се закачи и при нас, а може и да не му се яде, знам ли? А ти пак ли си бракониерствал из порта с харпуна?Булти написа:Браво съотборнико и съцветнико ! ...Верно тая година доста хамсия виждам под водата ...и една добра новина - днес за сефте видях и сафрид и то много в Бургас - знайш де , на нашто място

да не съм луд ве , последния път щяха да мъ арестуват
...извън порта е рибата 

Казвам ти в порта, теб те тегли на другаде. Аз по-куцо място(освен едно друго зарганско такова) от моста не съм виждал. Питай Аматев1 той ходи там.Malemoo написа:От моста в Бургас на чепаре дали ще вадя Хамсии ?
Правилния въпрос е на кой порт.(Порт=пристанище) ,че май не знаешMalemoo написа:Къде е тва ПОРТА ? Я обясни да го налазваме

не спори с глупак ще те свали на нивото си и ще те бие с опит
Ще направя 1 риболов от брега утре рано сутрин на чепаре , пък квото хвана ... 

-
- вече хвърля и на тежко
Питай ме де ?карид написа:Казвам ти в порта, теб те тегли на другаде. Аз по-куцо място(освен едно друго зарганско такова) от моста не съм виждал. Питай Аматев1 той ходи там.Malemoo написа:От моста в Бургас на чепаре дали ще вадя Хамсии ?

Колега, ша извиняваш, ама като съм непълнолетен и нямам кола къде другаде да ходя, освен на плажа или моста ?
На пристанището съм ходил за попчета. Не знам откъде влизате, аз влязох през тетраподите и си скъсах маратонките. Попчета среден размер кълвяха доволно, но проблема беше, че ме изгониха и трябваше да си докъсам маратонките на връщане .... Ако ми обясниш по-подробно откъде влизаш и как не те гонят още утре съм там ...
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
по принцип за западно пристанище минават от двете страни на моста на черноморец от страната на центъра.върви се доста но от там минават хората.
Качествени чепарета Borkata