Хамсия 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

карид
сериозен играч
сериозен играч

Хамсия 2010

Мнение от карид »

Що я няма тая тема? А от близо месец се вади в добри количества в порт Бургас. И всички си траят. Ранно застъпване в 5ч и 30 мин и началото е дадено. В тъмното на развиделяване рибата се закача и за врата и за опашката. Към 6 ч вече светва и рибите стават доста и нормално закачени за джуките. Странно, но бяхме не повече от 7-8 души, а по принцип свободните пенсии надушат ли, че има риба в морето правят голям панаир там. Кофата на сянка и в нея замразена бутилка с вода и рибата върху бутилката, иначе след третия час трябва да си ходиш или да я фърляш. Днес рибата не ни даде време да си починем. И за миг не се изгуби, като на моменти твареше чепарето по 10-15 парчета наведнъж. Ма това е за сметка на много слабото представяне на пролетния сафрид тая година. Това ми е новата кофа в унисон с цвета на бургашката група :D . Откак съм тръгнал с нея нема лабаво.
Изображение
Това до 12 ч и продължаваше да кълве, ама и на мен вече яко ми се кълвеше.
Изображение
Malemoo

Re: Хамсия 2010

Мнение от Malemoo »

На колко метра дълбочина ги хвана ? С лодка ли влиза или от брега мята чепарето ? Сподели повече , че таи като ги гледам и на мене ми се ходи
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Браво съотборнико и съцветнико ! :D ...Верно тая година доста хамсия виждам под водата ...и една добра новина - днес за сефте видях и сафрид и то много в Бургас - знайш де , на нашто място :wink:

П.С. ...имам кофа със същия цвят на вилата , но я ползвам за нощно цукало :lol: , нема лабаво , ако съм пил повече бира :lol:
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Ква лодка в порта, бе човек? От кея с директна седмица бях, на чепаре с голи куки, по-къси бидеми и по-тежко олово около 40 гр , за да не ти оплита, че тая рибка може да ти направи чепарето на кълбо. Казвам от личен опит и после нема разплитане. И сякаш повечето риба се придържа в горните слоеве, имат и хайвер.
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Булти написа:Браво съотборнико и съцветнико ! ...Верно тая година доста хамсия виждам под водата ...и една добра новина - днес за сефте видях и сафрид и то много в Бургас - знайш де , на нашто място
Мерси за инфото. Но ако имаше в района сафрид все някой щеше да се закачи и при нас, а може и да не му се яде, знам ли? А ти пак ли си бракониерствал из порта с харпуна? :lol:
Malemoo

Мнение от Malemoo »

От моста в Бургас на чепаре дали ще вадя Хамсии ?
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

да не съм луд ве , последния път щяха да мъ арестуват 8) ...извън порта е рибата 8)
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Malemoo написа:От моста в Бургас на чепаре дали ще вадя Хамсии ?
Казвам ти в порта, теб те тегли на другаде. Аз по-куцо място(освен едно друго зарганско такова) от моста не съм виждал. Питай Аматев1 той ходи там.
Malemoo

Мнение от Malemoo »

Къде е тва ПОРТА ? Я обясни да го налазваме :idea:
M.S.M
новобранец
новобранец

Мнение от M.S.M »

Malemoo написа:Къде е тва ПОРТА ? Я обясни да го налазваме :idea:
Правилния въпрос е на кой порт.(Порт=пристанище) ,че май не знаеш :wink: .
не спори с глупак ще те свали на нивото си и ще те бие с опит
Malemoo

Мнение от Malemoo »

Даи някфа карта , че да се ориентирам ! :butthead:
Malemoo

Мнение от Malemoo »

Ще направя 1 риболов от брега утре рано сутрин на чепаре , пък квото хвана ... :drinkers:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

основно на Пристанище Запад и по-точно около 21-22 КМ
Качествени чепарета Borkata
Изображение
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

карид написа:
Malemoo написа:От моста в Бургас на чепаре дали ще вадя Хамсии ?
Казвам ти в порта, теб те тегли на другаде. Аз по-куцо място(освен едно друго зарганско такова) от моста не съм виждал. Питай Аматев1 той ходи там.
Питай ме де ? :lol:
Колега, ша извиняваш, ама като съм непълнолетен и нямам кола къде другаде да ходя, освен на плажа или моста ?
На пристанището съм ходил за попчета. Не знам откъде влизате, аз влязох през тетраподите и си скъсах маратонките. Попчета среден размер кълвяха доволно, но проблема беше, че ме изгониха и трябваше да си докъсам маратонките на връщане .... Ако ми обясниш по-подробно откъде влизаш и как не те гонят още утре съм там ...
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

по принцип за западно пристанище минават от двете страни на моста на черноморец от страната на центъра.върви се доста но от там минават хората.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”