Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За обявите в магазина
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За обявите в магазина
Предложение просто
Това с публикуването на личния номер (освен ако няма няколко) не ми се струва хич уместно.ЛС,темата,местоживеене(град,село),скайп и т.н.добре...но личния номер ?!?
Такива да се разменят на ЛС между двете страни. Просто да отпадне като задължително условие. Който иска да си го пише де!
Това с публикуването на личния номер (освен ако няма няколко) не ми се струва хич уместно.ЛС,темата,местоживеене(град,село),скайп и т.н.добре...но личния номер ?!?
Такива да се разменят на ЛС между двете страни. Просто да отпадне като задължително условие. Който иска да си го пише де!

- barutchiata ©
- Администратор
Re: За обявите в магазина
В магазина се предлагат какви ли не стоки и всички със незнаен произход.Зад ника стои човек, който няма как да го знаеме кой е, и какъв е.Като сгафи някой досега, просто си сменяше ника и некоректните сделки продължаваха.Модераторите си имат достатъчно работа, че да стават падари!Така като има телефон всеки ще се замисли малко от малко.Иначе ние не караме никой насила да си пуска обявата при нас!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
A кой е казал , че телефона като е написан е точно на този човек и че телефонът е верен ?barutchiata © написа:Така като има телефон всеки ще се замисли малко от малко.
Малко като стреляне в тъмното е .......
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
А има ли логика да искаш да продадеш нещо и да дадеш грешен телефон?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пускам някакви цифри , а отдолу пиша - Връзка само на Л.С. и Скайп ...
Както й да е ... щом такива са правилата .. така да бъде
Както й да е ... щом такива са правилата .. така да бъде
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
- barutchiata ©
- Администратор
maznislav написа: A кой е казал , че телефона като е написан е точно на този човек и че телефонът е верен ?
Малко като стреляне в тъмното е .......
По някога си мисля, че пишете ей така, просто да спорите.
-
- научил се да хвърля
Има една приказка - В спора се ражда истината. Освен това е по интересно за четящите. 

- barutchiata ©
- Администратор
vasko943 написа:............................... В спора се ражда истината. ............................
Приказката е много верна, само когато има сериозни аргументи от двете страни.Имаче е бля,бля.
-
- учете се от него
Най- прозрачно и кристално ясно ще бъде, ако се изисква задължително да се поства двустранно копие на личната карта+копие от акта за раждане....за да не се пазарува с чужди лични карти...

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ейййй Бачо, ти ма утепаБачо Илия написа:Най- прозрачно и кристално ясно ще бъде, ако се изисква задължително да се поства двустранно копие на личната карта+копие от акта за раждане....за да не се пазарува с чужди лични карти...![]()
![]()

-
- учете се от него
Постването на личния номер пред такава обширна, не прозрачна и мъглява аудитория няма ниикакъв положителен ефект и само може да доведе до конфликти- примерно, да ми се обади някой "нерегламентирано" и аз да го регламентирам по телефона...
Каква е ползата да има постнат публично телефон, като мобилните оператори не дават информация кое име стои зад този телефон; не дават информация и за номер на телефон при запитване с името на някой. То да не е указател на БТК- нали ще им избягат клиентите при другите двама опрератори
Пък, това че го има в правилата... начи утре като излезе и друго правило и то трябва да се спазва...
На който не му оттърва, да не ползва магазина...
На мен ми оттърва и го ползвам, като не ми оттърва ще спра да го ползвам...и т.н. със всичко останало 

Пък, това че го има в правилата... начи утре като излезе и друго правило и то трябва да се спазва...

-
- учете се от него
И за да си довърша мисълта- убеден съм че вече има доста колеги който са спряли да дават обяви в магазина поради това изискване. И ако при някои това правило се тълкува като нарушаване на личното им пространство и т.н. подобни дискомфорти, то има категории колеги на който професионалните им заниманиия със сигурност не им позволяват по никакъв начин да си развяват телефоните по форумите....
Ма, да са гледали като са избирали работа, деее...

Т'ва Нарко и Бачо са любимите ми свекърви!!! Абе момци да вземете да си закупите по една предплатена карта, пъ си я регистрирайте на някой бай ром и си я ползвайте само за обяви в магазина, к'во си чешете езиците само!?
п.п.и мен не ме кефи да си давам номера(ама изобщо), мъ и до сега и само една обява съм имал в магазина, докато вий двамцата сте доста активни копува/продавачи и досега не вий било проблем, к'во плачете-лични данни и бла бла....кът съ замислъ за някой, който да няма телефона на Бачо и Нарко....
...е, не се сещам за такъв съфорумец! 

п.п.и мен не ме кефи да си давам номера(ама изобщо), мъ и до сега и само една обява съм имал в магазина, докато вий двамцата сте доста активни копува/продавачи и досега не вий било проблем, к'во плачете-лични данни и бла бла....кът съ замислъ за някой, който да няма телефона на Бачо и Нарко....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- учете се от него
Жечев, въпроса е принципен
И ако на мен не ми пука дали ще си напиша телефона или не, то има колеги дето НЯМАТ ПРАВО да си пишат телефоните! Ма той тукашния законодател май ще излезе по-голям от европейския... или вече постановеното, дори и да не е правилно, трябва да се отстоява на всяка цена и с всички средства....
Позната картинка!
п.п. и моля ти се, не ми давай акъл каква карта да съм си вземел.... вземи си ти; аз или съм "аз", или не участвам

Позната картинка!

п.п. и моля ти се, не ми давай акъл каква карта да съм си вземел.... вземи си ти; аз или съм "аз", или не участвам

- barutchiata ©
- Администратор
Някакви предложения?