За обявите в магазина

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

За обявите в магазина

Мнение от stich »

Предложение просто
Това с публикуването на личния номер (освен ако няма няколко) не ми се струва хич уместно.ЛС,темата,местоживеене(град,село),скайп и т.н.добре...но личния номер ?!?
Такива да се разменят на ЛС между двете страни. Просто да отпадне като задължително условие. Който иска да си го пише де!
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: За обявите в магазина

Мнение от barutchiata © »

В магазина се предлагат какви ли не стоки и всички със незнаен произход.Зад ника стои човек, който няма как да го знаеме кой е, и какъв е.Като сгафи някой досега, просто си сменяше ника и некоректните сделки продължаваха.Модераторите си имат достатъчно работа, че да стават падари!Така като има телефон всеки ще се замисли малко от малко.Иначе ние не караме никой насила да си пуска обявата при нас!
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

barutchiata © написа:Така като има телефон всеки ще се замисли малко от малко.
A кой е казал , че телефона като е написан е точно на този човек и че телефонът е верен ?
Малко като стреляне в тъмното е .......
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

А има ли логика да искаш да продадеш нещо и да дадеш грешен телефон?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Пускам някакви цифри , а отдолу пиша - Връзка само на Л.С. и Скайп ...
Както й да е ... щом такива са правилата .. така да бъде
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

maznislav написа: A кой е казал , че телефона като е написан е точно на този човек и че телефонът е верен ?
Малко като стреляне в тъмното е .......

По някога си мисля, че пишете ей така, просто да спорите.
vasko943
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko943 »

Има една приказка - В спора се ражда истината. Освен това е по интересно за четящите. :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

vasko943 написа:............................... В спора се ражда истината. ............................ :D

Приказката е много верна, само когато има сериозни аргументи от двете страни.Имаче е бля,бля.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Най- прозрачно и кристално ясно ще бъде, ако се изисква задължително да се поства двустранно копие на личната карта+копие от акта за раждане....за да не се пазарува с чужди лични карти... :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Изображение
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Бачо Илия написа:Най- прозрачно и кристално ясно ще бъде, ако се изисква задължително да се поства двустранно копие на личната карта+копие от акта за раждане....за да не се пазарува с чужди лични карти... :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Ейййй Бачо, ти ма утепа :smt067 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Постването на личния номер пред такава обширна, не прозрачна и мъглява аудитория няма ниикакъв положителен ефект и само може да доведе до конфликти- примерно, да ми се обади някой "нерегламентирано" и аз да го регламентирам по телефона... :mrgreen: Каква е ползата да има постнат публично телефон, като мобилните оператори не дават информация кое име стои зад този телефон; не дават информация и за номер на телефон при запитване с името на някой. То да не е указател на БТК- нали ще им избягат клиентите при другите двама опрератори :mrgreen: :axe:
Пък, това че го има в правилата... начи утре като излезе и друго правило и то трябва да се спазва... :D :drinkers: :drinkers: На който не му оттърва, да не ползва магазина... :D :wink: На мен ми оттърва и го ползвам, като не ми оттърва ще спра да го ползвам...и т.н. със всичко останало :wink:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

И за да си довърша мисълта- убеден съм че вече има доста колеги който са спряли да дават обяви в магазина поради това изискване. И ако при някои това правило се тълкува като нарушаване на личното им пространство и т.н. подобни дискомфорти, то има категории колеги на който професионалните им заниманиия със сигурност не им позволяват по никакъв начин да си развяват телефоните по форумите.... :idea: :idea: :idea: Ма, да са гледали като са избирали работа, деее... :mrgreen: :mrgreen: :D
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Т'ва Нарко и Бачо са любимите ми свекърви!!! Абе момци да вземете да си закупите по една предплатена карта, пъ си я регистрирайте на някой бай ром и си я ползвайте само за обяви в магазина, к'во си чешете езиците само!? :evil:
п.п.и мен не ме кефи да си давам номера(ама изобщо), мъ и до сега и само една обява съм имал в магазина, докато вий двамцата сте доста активни копува/продавачи и досега не вий било проблем, к'во плачете-лични данни и бла бла....кът съ замислъ за някой, който да няма телефона на Бачо и Нарко.... :roll: ...е, не се сещам за такъв съфорумец! :drinkers:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Жечев, въпроса е принципен :idea: И ако на мен не ми пука дали ще си напиша телефона или не, то има колеги дето НЯМАТ ПРАВО да си пишат телефоните! Ма той тукашния законодател май ще излезе по-голям от европейския... или вече постановеното, дори и да не е правилно, трябва да се отстоява на всяка цена и с всички средства.... :wink:
Позната картинка! :wink:

п.п. и моля ти се, не ми давай акъл каква карта да съм си вземел.... вземи си ти; аз или съм "аз", или не участвам :idea:
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Някакви предложения?
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”