Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За два часа на Батак , след работа
-
- кандидат преподавател
Re: За два часа на Батак , след работа
Доста хора ги бъркат. Наистина , снимките заблуждават . Но по принцип , на Батак перките преобладават !G.Petkov написа:От снимките не можах да се ориентирам, аз ги различавам по вида на устата - бабушка е с долна, а червеноперката с уста малко над средата на главата, но е по-малко разпространена, та реших че сте наскубали баби.
Върл Shimano фен!
Браво, Симе! И аз много обичам Батак, щото там имаме ведомствена почивна станция на журналистите, близо до Дъното. Но от шест-седем тодини все не мога да се вредя през лятото. Интересува ме живо дали все още в тия хубави червеноперки я има оная гадната лентовидна тения?
Моите наблюдения са ,че през август червеноперките най-добре кълват на млечна царевица и големите се дърпат като шарани
Пробвайте следващия път на млечна или консервирана
Наслука

Наслука

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- кандидат преподавател
Здрасти Доценте !docenta написа:Браво, Симе! И аз много обичам Батак, щото там имаме ведомствена почивна станция на журналистите, близо до Дъното. Но от шест-седем тодини все не мога да се вредя през лятото. Интересува ме живо дали все още в тия хубави червеноперки я има оная гадната лентовидна тения?Моите наблюдения са ,че през август червеноперките най-добре кълват на млечна царевица и големите се дърпат като шарани
Пробвайте следващия път на млечна или консервирана
![]()
Наслука
Поне от 5 години , не съм виждал тения в перките . Пробвахме я на царевица , но май още и е рано. Тая година е малко объркана , та ще изчакам с царевицата още една две седмици. Най- добри резултати обаче , дава кус куса , но да е от едрия и боядисан в жълто / жокер

Просто , последния път нямах време да се подготвя. Тръгнахме ей така , колко да избягаме от жегата !!!
Върл Shimano фен!
- borislav58
- сериозен играч
Еееее амиго завиждам ви благородно .Хубави баби има на Батак ами пък дядовците .... мааани мани .Супер приятели

Всичко заебавам и за риба заминавам!