За два часа на Батак , след работа

Модератори: bobopeli, sapuna

simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: За два часа на Батак , след работа

Мнение от simo72 »

G.Petkov написа:От снимките не можах да се ориентирам, аз ги различавам по вида на устата - бабушка е с долна, а червеноперката с уста малко над средата на главата, но е по-малко разпространена, та реших че сте наскубали баби.
Доста хора ги бъркат. Наистина , снимките заблуждават . Но по принцип , на Батак перките преобладават !
Върл Shimano фен!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Браво, Симе! И аз много обичам Батак, щото там имаме ведомствена почивна станция на журналистите, близо до Дъното. Но от шест-седем тодини все не мога да се вредя през лятото. Интересува ме живо дали все още в тия хубави червеноперки я има оная гадната лентовидна тения? :evil: Моите наблюдения са ,че през август червеноперките най-добре кълват на млечна царевица и големите се дърпат като шарани :D Пробвайте следващия път на млечна или консервирана :D
Наслука :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

docenta написа:Браво, Симе! И аз много обичам Батак, щото там имаме ведомствена почивна станция на журналистите, близо до Дъното. Но от шест-седем тодини все не мога да се вредя през лятото. Интересува ме живо дали все още в тия хубави червеноперки я има оная гадната лентовидна тения? :evil: Моите наблюдения са ,че през август червеноперките най-добре кълват на млечна царевица и големите се дърпат като шарани :D Пробвайте следващия път на млечна или консервирана :D
Наслука :D
Здрасти Доценте !
Поне от 5 години , не съм виждал тения в перките . Пробвахме я на царевица , но май още и е рано. Тая година е малко объркана , та ще изчакам с царевицата още една две седмици. Най- добри резултати обаче , дава кус куса , но да е от едрия и боядисан в жълто / жокер :wink: / !!!
Просто , последния път нямах време да се подготвя. Тръгнахме ей така , колко да избягаме от жегата !!!
Върл Shimano фен!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Еееее амиго завиждам ви благородно .Хубави баби има на Батак ами пък дядовците .... мааани мани .Супер приятели :smt023 :smt023
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”