АЛА БАЛА

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Re: АЛА БАЛА

Мнение от Vlado_852 »

borandri написа:
Ми от де да разбереш, като не си си прочел поне това което пише на риболовния ти билет, ако имаш такъв разбира се...
Тия с по 2-3 каракуди или червеноперки дето са си споделили излетите във форума са по-скоро за уважение от колкото за подигравки, най-малкото защото рибите им си плуват отново във водата...
И билет си имам и всичко си е в нормите с улова. И ако искаш да знаеш до сега не съм имам проблеми с ИАРА при проверки"умнико".А това че имам снимки с трофеини риби за тебе проблем ли е????Или това че съм се снимал с голям улов значи ли ,че съм го хванал само аз ,а не с колегите с които съм бил.Просто снимки колега. Маломерните риби се пускат,в нормите се вземат.Които иска да ги пуска, които иска да ги взема това е пич.И моля те не се заяждай.
:lol: :lol: :lol: Доста хора нямат проблеми с ИАРА умнико, но за щастие някои от тях вече не се разминават само с условна. За "трофеите" ти въобще не съм писал пък и кво да пиша, нали са на твоите приятели, както се изрази. Относно размерите на трофейните ти рибки ще ме извиняваш ама доста са далеч от мерни...
А заяждането на което не се стърпях, тръгна от ТЕБ с първия ти пост в темата с подигравателното ти отношение към колегите "усмилили" се да си разкажат за излета.
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

В интерес на истината,тук всеки си избира да пише или да не пише.Аз определено се кефя на някои които си отделят от ценното време и решават да ни направят сьпричастни кьм своя излет.А това хич не е малко.Всички тези малко или много заслужават нашето уважение,но всеки сам избира дали да го покаже или не.Но все пак сме приятели и от етична гледна точка всеки заслужава потупване по рамота за труда които си е направил да пусна една тема.За мен няма значение да ли ще ми кажат евала брат 50 човека или 5.За мен удоволствието след излета е да ви направя сьпричастни до толкова колкото мога, :wink: през очите на моето фото. :)

п.п Това е все едно да имаш рожден ден и твоите приятели да не те поздравят,а да питат какво ще черпиш.Нищо лично кьм никои. :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

аз пък си мисля , че е прекалено "форумно" да си нося фотоапарат за всяко ходене в дивотията по язовирите, иначе ми е приятно да гледам снимки от рибарски "излети" , а пък ако ви кажа думата излет къде ми бърка . .
иначе наистина ми е приятно да чета и да зяпам "моят риболовен излет", но и не обичам да пиша в него. евала че има хора къде пишат в него, че повечето са като мен.(мое мнение)
късмет работа . .
Аватар
borandri
новобранец
новобранец

Мнение от borandri »

Доста хора нямат проблеми с ИАРА умнико, но за щастие някои от тях вече не се разминават само с условна. За "трофеите" ти въобще не съм писал пък и кво да пиша, нали са на твоите приятели, както се изрази. Относно размерите на трофейните ти рибки ще ме извиняваш ама доста са далеч от мерни...
А заяждането на което не се стърпях, тръгна от ТЕБ с първия ти пост в темата с подигравателното ти отношение към колегите "усмилили" се да си разкажат за излета.
Писах ти на ЛС понеже ти превърна темата в заяждане.Ако имаш нещо да ми пишеш ,пиши ми на ЛС.
Кои каквото иска,това да си пише. Как е изкарал в планината, как е било на морето, как е било на събора на село и т.н. Вече нямам нищо против. Все ми е тая след като ще има хора които ще се заяждат, затова че някои изразява мнение по дадена тема. WWW.NARIBA.COM или WWW.NAPIKNIK.COM
петър василев

Мнение от петър василев »

angel81 написа:иначе наистина ми е приятно да чета и да зяпам "моят риболовен излет", но и не обичам да пиша в него. евала че има хора къде пишат в него, че повечето са като мен.(мое мнение)
:smt023
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

На мен пък ми е все тая,ако ми харесва някоя тема ше си напиша евалата и няма да се чуствам гузен,защото някой си не го приема за нормално :D
Определено е супер да има теми,има такива,които може да ти оправят настроението.В такъв случай много ясно че ще напишеш супер тема или излет.Също човек се чуства добре,когато някой го похвали за някоя снимка,улов или някаква документирана постъпка.Трябва да се гъделичкаме,действа добре на самочуствието. :wink: :lol: Пък дали две таранки или сто кила амури,няма значение някой си е направил труда да сподели нещо. :smt109
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

bo4a написа:Еееее колеги кви са тея "евала, браво и страхотен излет" само това чета , все едно и също!!! За мен това си е чиста безсмислица! Ако няма нещо да се каже , няма смисъл да се лигавим ! Айде наздраве на всички пичове и дами във форума !!! :drinkers:
:smt017 Ми що,всеки може да си пише браво и страхотен излет,невиждам нищо лошо в това.А напротив ,значи се чете и има посещаемост в тези теми.Въпреки всичко, винаги има какво ново да се научи...

Наздраве колега :drinkers:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Koлеги това тука е боза :evil: Риболовните излети от кадето и да ги погледнеш си е инфо и чест прави на колегите които го споделят. Пък че четеш и отговорите си е твой проблем. Като махнем излетите, какво остава: малко алъш вериш малко сплетни и много помия излята навсякъде. Погледни зимно време на какво мяза този форум и си прави изводите. Наздраве :drinkers: ( за нерваци не се отнася) :lol: .
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Съжалявам че с Нинчето отговорите ни се препокриват но явно сме мислили и писали еднакво и едновременно.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

dako71 написа:Съжалявам че с Нинчето отговорите ни се препокриват но явно сме мислили и писали еднакво и едновременно.
Е няма нищо колега.Не е за този раздел ма можем да си кажем наздраве :wink: :drinkers:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

петър василев написа:
angel81 написа:иначе наистина ми е приятно да чета и да зяпам "моят риболовен излет", но и не обичам да пиша в него. евала че има хора къде пишат в него, че повечето са като мен.(мое мнение)
:smt023
Ми пишете ве хора :!: ,колкото повече теми се пускат в (моят риболовен излет),толкова повече за четене пък и по-интересно ще е :!: 5 мин отнема пускането на тема.
Пък тва кой,кво написал в някоя,от темите...кво ги бърка някой колеги...изобщо не разбирам,като не искате няма да четете,толкова е просто :wink: Мен ме кефи да чета там и затва пускам и теми,че и другите колеги да се покефят,къде на снимки,къде на риби...според зависи
biel
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от biel »

ninastefanina написа:
dako71 написа:Съжалявам че с Нинчето отговорите ни се препокриват но явно сме мислили и писали еднакво и едновременно.
Е няма нищо колега.Не е за този раздел ма можем да си кажем наздраве :wink: :drinkers:
Оппа и тук наздраве ,ми наздраве :lol:
Мънцата

Мнение от Мънцата »

dako71 написа:Koлеги това тука е боза :evil: Риболовните излети от кадето и да ги погледнеш си е инфо и чест прави на колегите които го споделят. Пък че четеш и отговорите си е твой проблем. Като махнем излетите, какво остава: малко алъш вериш малко сплетни и много помия излята навсякъде. Погледни зимно време на какво мяза този форум и си прави изводите. Наздраве :drinkers: ( за нерваци не се отнася) :lol: .
Псулютно си праф колега :D Наздраве :drinkers:

п.п. Само аз ли съм на мнение, че на темата и трябва ключ ? Просто е безсмислена според мен :wink:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

И аз съм на същото мнение и то от самото начало- естествено е че този подфорум е за споделене на излетите и едва ли на някой му е неприятно когато повече колеги изразят мнение , пък били то и само с един емотикон...
Може някъде по "групите " излетите да се рзискват и по-подробно и професионално, ама аз специално не съм я докарал чак до там... :wink: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Много излети не съм качил в сайта,за да се предпазя от такива волни и недоволни колеги.
Някой хора се радват на две рибки някой и на повече.
Има хора който не могат да хващат(като мен) и комшията по въдица има даде да се снимат пак се радват .. :?
Така ,че колеги нека да се радваме от колкто да се караме , кой по най.. :wink:
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”