Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

АЛА БАЛА
Модератор: sapuna
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: АЛА БАЛА
borandri написа:И билет си имам и всичко си е в нормите с улова. И ако искаш да знаеш до сега не съм имам проблеми с ИАРА при проверки"умнико".А това че имам снимки с трофеини риби за тебе проблем ли е????Или това че съм се снимал с голям улов значи ли ,че съм го хванал само аз ,а не с колегите с които съм бил.Просто снимки колега. Маломерните риби се пускат,в нормите се вземат.Които иска да ги пуска, които иска да ги взема това е пич.И моля те не се заяждай.Ми от де да разбереш, като не си си прочел поне това което пише на риболовния ти билет, ако имаш такъв разбира се...
Тия с по 2-3 каракуди или червеноперки дето са си споделили излетите във форума са по-скоро за уважение от колкото за подигравки, най-малкото защото рибите им си плуват отново във водата...

А заяждането на което не се стърпях, тръгна от ТЕБ с първия ти пост в темата с подигравателното ти отношение към колегите "усмилили" се да си разкажат за излета.
В интерес на истината,тук всеки си избира да пише или да не пише.Аз определено се кефя на някои които си отделят от ценното време и решават да ни направят сьпричастни кьм своя излет.А това хич не е малко.Всички тези малко или много заслужават нашето уважение,но всеки сам избира дали да го покаже или не.Но все пак сме приятели и от етична гледна точка всеки заслужава потупване по рамота за труда които си е направил да пусна една тема.За мен няма значение да ли ще ми кажат евала брат 50 човека или 5.За мен удоволствието след излета е да ви направя сьпричастни до толкова колкото мога,
през очите на моето фото.
п.п Това е все едно да имаш рожден ден и твоите приятели да не те поздравят,а да питат какво ще черпиш.Нищо лично кьм никои.

п.п Това е все едно да имаш рожден ден и твоите приятели да не те поздравят,а да питат какво ще черпиш.Нищо лично кьм никои.

-
- ще става разбирач
аз пък си мисля , че е прекалено "форумно" да си нося фотоапарат за всяко ходене в дивотията по язовирите, иначе ми е приятно да гледам снимки от рибарски "излети" , а пък ако ви кажа думата излет къде ми бърка . .
иначе наистина ми е приятно да чета и да зяпам "моят риболовен излет", но и не обичам да пиша в него. евала че има хора къде пишат в него, че повечето са като мен.(мое мнение)
иначе наистина ми е приятно да чета и да зяпам "моят риболовен излет", но и не обичам да пиша в него. евала че има хора къде пишат в него, че повечето са като мен.(мое мнение)
късмет работа . .
Писах ти на ЛС понеже ти превърна темата в заяждане.Ако имаш нещо да ми пишеш ,пиши ми на ЛС.Доста хора нямат проблеми с ИАРА умнико, но за щастие някои от тях вече не се разминават само с условна. За "трофеите" ти въобще не съм писал пък и кво да пиша, нали са на твоите приятели, както се изрази. Относно размерите на трофейните ти рибки ще ме извиняваш ама доста са далеч от мерни...
А заяждането на което не се стърпях, тръгна от ТЕБ с първия ти пост в темата с подигравателното ти отношение към колегите "усмилили" се да си разкажат за излета.
Кои каквото иска,това да си пише. Как е изкарал в планината, как е било на морето, как е било на събора на село и т.н. Вече нямам нищо против. Все ми е тая след като ще има хора които ще се заяждат, затова че някои изразява мнение по дадена тема. WWW.NARIBA.COM или WWW.NAPIKNIK.COM
angel81 написа:иначе наистина ми е приятно да чета и да зяпам "моят риболовен излет", но и не обичам да пиша в него. евала че има хора къде пишат в него, че повечето са като мен.(мое мнение)

- Paublo_Eskobar
- Модератор
На мен пък ми е все тая,ако ми харесва някоя тема ше си напиша евалата и няма да се чуствам гузен,защото някой си не го приема за нормално
Определено е супер да има теми,има такива,които може да ти оправят настроението.В такъв случай много ясно че ще напишеш супер тема или излет.Също човек се чуства добре,когато някой го похвали за някоя снимка,улов или някаква документирана постъпка.Трябва да се гъделичкаме,действа добре на самочуствието.
Пък дали две таранки или сто кила амури,няма значение някой си е направил труда да сподели нещо. 

Определено е супер да има теми,има такива,които може да ти оправят настроението.В такъв случай много ясно че ще напишеш супер тема или излет.Също човек се чуства добре,когато някой го похвали за някоя снимка,улов или някаква документирана постъпка.Трябва да се гъделичкаме,действа добре на самочуствието.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ninastefanina
- сериозен играч
bo4a написа:Еееее колеги кви са тея "евала, браво и страхотен излет" само това чета , все едно и също!!! За мен това си е чиста безсмислица! Ако няма нещо да се каже , няма смисъл да се лигавим ! Айде наздраве на всички пичове и дами във форума !!!

Наздраве колега

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Koлеги това тука е боза
Риболовните излети от кадето и да ги погледнеш си е инфо и чест прави на колегите които го споделят. Пък че четеш и отговорите си е твой проблем. Като махнем излетите, какво остава: малко алъш вериш малко сплетни и много помия излята навсякъде. Погледни зимно време на какво мяза този форум и си прави изводите. Наздраве
( за нерваци не се отнася)
.

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Съжалявам че с Нинчето отговорите ни се препокриват но явно сме мислили и писали еднакво и едновременно.
- ninastefanina
- сериозен играч
Е няма нищо колега.Не е за този раздел ма можем да си кажем наздравеdako71 написа:Съжалявам че с Нинчето отговорите ни се препокриват но явно сме мислили и писали еднакво и едновременно.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
-
- разбира нещата
Ми пишете ве хорапетър василев написа:angel81 написа:иначе наистина ми е приятно да чета и да зяпам "моят риболовен излет", но и не обичам да пиша в него. евала че има хора къде пишат в него, че повечето са като мен.(мое мнение)

Пък тва кой,кво написал в някоя,от темите...кво ги бърка някой колеги...изобщо не разбирам,като не искате няма да четете,толкова е просто

-
- ще става разбирач
Оппа и тук наздраве ,ми наздравеninastefanina написа:Е няма нищо колега.Не е за този раздел ма можем да си кажем наздравеdako71 написа:Съжалявам че с Нинчето отговорите ни се препокриват но явно сме мислили и писали еднакво и едновременно.![]()

Псулютно си праф колегаdako71 написа:Koлеги това тука е бозаРиболовните излети от кадето и да ги погледнеш си е инфо и чест прави на колегите които го споделят. Пък че четеш и отговорите си е твой проблем. Като махнем излетите, какво остава: малко алъш вериш малко сплетни и много помия излята навсякъде. Погледни зимно време на какво мяза този форум и си прави изводите. Наздраве
( за нерваци не се отнася)
.

п.п. Само аз ли съм на мнение, че на темата и трябва ключ ? Просто е безсмислена според мен

-
- учете се от него
И аз съм на същото мнение и то от самото начало- естествено е че този подфорум е за споделене на излетите и едва ли на някой му е неприятно когато повече колеги изразят мнение , пък били то и само с един емотикон...
Може някъде по "групите " излетите да се рзискват и по-подробно и професионално, ама аз специално не съм я докарал чак до там...

Може някъде по "групите " излетите да се рзискват и по-подробно и професионално, ама аз специално не съм я докарал чак до там...

- valeri
- разбира нещата
Много излети не съм качил в сайта,за да се предпазя от такива волни и недоволни колеги.
Някой хора се радват на две рибки някой и на повече.
Има хора който не могат да хващат(като мен) и комшията по въдица има даде да се снимат пак се радват ..
Така ,че колеги нека да се радваме от колкто да се караме , кой по най..
Някой хора се радват на две рибки някой и на повече.
Има хора който не могат да хващат(като мен) и комшията по въдица има даде да се снимат пак се радват ..

Така ,че колеги нека да се радваме от колкто да се караме , кой по най..