Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: САФРИД - 2010
Здравейте на всички,
Днес пред кабакум с лодка на около 500м от буната от 8:30 до 12:00 5 сафрида ,и много шибано време за риболов гадна ветрова вълна голямо нямане иначе навсякъде чувам че "вчера много е дало".
Айде до следващия път,поне се носят слухове между рибарите за добри очаквания през септември.
Днес пред кабакум с лодка на около 500м от буната от 8:30 до 12:00 5 сафрида ,и много шибано време за риболов гадна ветрова вълна голямо нямане иначе навсякъде чувам че "вчера много е дало".
Айде до следващия път,поне се носят слухове между рибарите за добри очаквания през септември.
Или си намери начин,или сам си го създай.
Вчера на Паша дере от 15 до 19:30- трима - 20 сафрида , един карагьоз и много вятър
Днеска 10.08.2010 на паша дере от 18h до 21h около 2 кг. сафрид 3 карагьоза и една циганка. 2ма човека бяхме много слабо даваше един по един сме ги събирали сафридите от различни места.
Здравейте... аз на нощен бях снощи на Морска гара..Добре беше към 2 кг и половина..
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Питах,защото ми казаха че избила циганката. ( - Ама доста като количество )fkazakov написа:Днеска 10.08.2010 на паша дере от 18h до 21h около 2 кг. сафрид 3 карагьоза и една циганка. 2ма човека бяхме много слабо даваше един по един сме ги събирали сафридите от различни места.
Явно се мъчат да ме литнат.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Здравейте на всички, вечера се опитахме да влезем сутринта но много кофти вятър и вълна направихме има няма 100 метра и се отказахме, и се спряхме на първия буй пред морска гара(незнам как се води) с първото пускане сафрид, последва второ пак, пуснахме котва и за около 4ас направиьме около 30 риби едър и хубав сафрид и след това тотално отряза. От там айде на брега почивка, хапка пйка, малко плаж и към 15 часа отново атака, до 20.30 напражиьме около 3 4 кг. хубав и едър сафрид. вси4ко това пред галата. Има сафрид но е пръснат, но от другите лодки като гледах какви синджири със хамсия ведеха. Според мен има значение самото чепаре. аз ползвах със пера и зелено но основ на перата се вадеше сафрид, а на зеленото повече хамсия. Това от мен, да се надяваме че схте продължи и за напред. Наслука на всички.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Благодарско за инфото,може следобяд да проверя
как е пред Галата,поне надвечер попа може да папка.
как е пред Галата,поне надвечер попа може да папка.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Здравейте, снощи пробвахме на германката от 5,30 до 9ч. с чепарета. Хванахме десетина хубави сафрида общо трима души и горе долу толкова много дребна граца и някоя друга хамсия. Имаше колеги които останаха на нощен, ама какво са направили незнам.
Към колко почва , и на дългите пръти ли само се обажда или и със макарата мога пусна до стената?erik23 написа:Здравейте... аз на нощен бях снощи на Морска гара..Добре беше към 2 кг и половина..

Здравейте и от мен .На Германката нищто или почти нищо в залива между германката и Агалина пак сащата история а в Созопол около Свети Иван са я наскубали здраво рибата.100 процента достоверност.А ние 2-ва дни почти пълно капо и вчера следобед се отдадохме на далга приказка под дебела сянка на смокиня
Когато на единия от бандата му се обади сина кам 16.30h. Даже като се сетя че ни караше да се разходим с него направо ми призлява от яд
.Влезли са той и сина му около 17и малко като ни се обадиха че са излязли беше 20.30 вече с оправена лодка (а тя е голяма лодка) са имали двамката една каса хубав сафрид.А ние 2-дни почти пално капо вчера предиобед сащто нищо и следобед решихме да не влизаме
а да се отдадем на бля бля бляи
Атой пича ни (пиша пича защото е известен в Созопол )кани да излизаме наготово без да се занимаваме да вадим нащта лодка.
да сме живи и здрави и на всички такава слука пожелавам.Лек и усмихнат ден ви пожелавам.P.S.доста от касата отиде със още много
по подразбиране 

...добър сафрид и на Обзор ...за лодка ....
-
- новобранец
Днес от 6 до 10 сутринта пред Галата 3.850 кг
Точни са килограмите,защото я продавам 

от брега някои кам бургас не е ли изкарал нещо е щто така не са хвалят тея хора ве маслен нос германката няма ли нещо