САФРИД - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Monte Cristo 29
новобранец
новобранец

Re: САФРИД - 2010

Мнение от Monte Cristo 29 »

Здравейте на всички,

Днес пред кабакум с лодка на около 500м от буната от 8:30 до 12:00 5 сафрида ,и много шибано време за риболов гадна ветрова вълна голямо нямане иначе навсякъде чувам че "вчера много е дало".

Айде до следващия път,поне се носят слухове между рибарите за добри очаквания през септември.
Или си намери начин,или сам си го създай.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Нещо от Паша дера да знае някой ? :smt017
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
lubo72
новобранец
новобранец

Мнение от lubo72 »

Вчера на Паша дере от 15 до 19:30- трима - 20 сафрида , един карагьоз и много вятър
fkazakov
новобранец
новобранец

Мнение от fkazakov »

Днеска 10.08.2010 на паша дере от 18h до 21h около 2 кг. сафрид 3 карагьоза и една циганка. 2ма човека бяхме много слабо даваше един по един сме ги събирали сафридите от различни места.
erik23
новобранец
новобранец

Мнение от erik23 »

Здравейте... аз на нощен бях снощи на Морска гара..Добре беше към 2 кг и половина..
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

fkazakov написа:Днеска 10.08.2010 на паша дере от 18h до 21h около 2 кг. сафрид 3 карагьоза и една циганка. 2ма човека бяхме много слабо даваше един по един сме ги събирали сафридите от различни места.
Питах,защото ми казаха че избила циганката. ( - Ама доста като количество )
Явно се мъчат да ме литнат.
Изображение

kalo
новобранец
новобранец

Мнение от kalo »

Здравейте на всички, вечера се опитахме да влезем сутринта но много кофти вятър и вълна направихме има няма 100 метра и се отказахме, и се спряхме на първия буй пред морска гара(незнам как се води) с първото пускане сафрид, последва второ пак, пуснахме котва и за около 4ас направиьме около 30 риби едър и хубав сафрид и след това тотално отряза. От там айде на брега почивка, хапка пйка, малко плаж и към 15 часа отново атака, до 20.30 напражиьме около 3 4 кг. хубав и едър сафрид. вси4ко това пред галата. Има сафрид но е пръснат, но от другите лодки като гледах какви синджири със хамсия ведеха. Според мен има значение самото чепаре. аз ползвах със пера и зелено но основ на перата се вадеше сафрид, а на зеленото повече хамсия. Това от мен, да се надяваме че схте продължи и за напред. Наслука на всички.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Благодарско за инфото,може следобяд да проверя
как е пред Галата,поне надвечер попа може да папка.
Изображение

rxr2009
новобранец
новобранец

Мнение от rxr2009 »

Здравейте, снощи пробвахме на германката от 5,30 до 9ч. с чепарета. Хванахме десетина хубави сафрида общо трима души и горе долу толкова много дребна граца и някоя друга хамсия. Имаше колеги които останаха на нощен, ама какво са направили незнам.
...IaNIs
новобранец
новобранец

Мнение от ...IaNIs »

erik23 написа:Здравейте... аз на нощен бях снощи на Морска гара..Добре беше към 2 кг и половина..
Към колко почва , и на дългите пръти ли само се обажда или и със макарата мога пусна до стената? :D :)
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Здравейте и от мен .На Германката нищто или почти нищо в залива между германката и Агалина пак сащата история а в Созопол около Свети Иван са я наскубали здраво рибата.100 процента достоверност.А ние 2-ва дни почти пълно капо и вчера следобед се отдадохме на далга приказка под дебела сянка на смокиня :drinkers: :drinkers: :drinkers: Когато на единия от бандата му се обади сина кам 16.30h. Даже като се сетя че ни караше да се разходим с него направо ми призлява от яд :oops: :oops: :oops: .Влезли са той и сина му около 17и малко като ни се обадиха че са излязли беше 20.30 вече с оправена лодка (а тя е голяма лодка) са имали двамката една каса хубав сафрид.А ние 2-дни почти пално капо вчера предиобед сащто нищо и следобед решихме да не влизаме :oops: а да се отдадем на бля бля бляи :drinkers: :drinkers: :drinkers: Атой пича ни (пиша пича защото е известен в Созопол )кани да излизаме наготово без да се занимаваме да вадим нащта лодка. :D да сме живи и здрави и на всички такава слука пожелавам.Лек и усмихнат ден ви пожелавам.P.S.доста от касата отиде със още много :drinkers: :drinkers: :drinkers: по подразбиране :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...добър сафрид и на Обзор ...за лодка ....
краси_шопа
новобранец
новобранец

Мнение от краси_шопа »

Днес от 6 до 10 сутринта пред Галата 3.850 кг :D Точни са килограмите,защото я продавам :-)
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

Днес на Тюленово около 3-4 килограма двама човека от лодка ... :)
!!!НАСЛУКА!!!
goshohr
новобранец
новобранец

Мнение от goshohr »

от брега някои кам бургас не е ли изкарал нещо е щто така не са хвалят тея хора ве маслен нос германката няма ли нещо
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”