Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Състезание по тролинг с големи награди
Модератор: bobopeli
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Състезание по тролинг с големи награди

Това е от събота, 12,200 гр.
- горан
- ще става разбирач
ВАЛ, има ли смисъл да питам за подробности или
. С това въженце да не си го вържеш да те чака за състезанието, няма да е честно 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мале мале. 100-тина лодки с по двама човека пердставям си каква дълга маса ще е
....................

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- genadios
- научил се да хвърля
Дано поне организаторите да зарибят с малко рибка....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мисля че не е проблем , защото рибата ще се пуска обратно. АКО ХВАНЕМ................genadios написа:Дано поне организаторите да зарибят с малко рибка....
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Защо ти зает ли ще си,та няма да зарибяваш по същото времеgenadios написа:Дано поне организаторите да зарибят с малко рибка....

Не се заяждам колега,но организатора е човек,като нас.Достатъчно големи награди дава,а сега и зарибяването да направи.

Ако аз спечеля ще направя точно това.Стойноста на наградата,в зарибител.Но се моля и ти да спечелиш за да дадеш нещо от себе си

- krokibg
- учете се от него
Емо,ние с Франко ще сме в една лодка с ракиики и салатки
фанем-не фанем,много важно,поне ще се видим, и ще се повеселим

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нали това е целтаЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Емо,ние с Франко ще сме в една лодка с ракиики и салатки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Аз ще участвам да се запозная с колегите с които само се разминаваме с лодките , пък като се напият може и да науча нещо

Бат Любо по сьщата причина и ния с Узуна ще сме там.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:ние с Франко ще сме в една лодка с ракиики и салатки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Живи и здрави да сме Любе за да си стиснем ръцете.Ще се радвам,ако Франко лапне това двигателче.Писна ми да му слушам ярмомелката.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Емо,ние с Франко ще сме в една лодка с ракиики и салатки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Що касае мен и Меркюрито,без да вдигам бяло знаме.....сигурно ще помагам в организацията.

Предполага ще отговарям за отдел Комиците..., Аламинут...,Искренно и лично...,както и Море от любов.

Виждайки какви големи разминавания имат Съдийската редколегия при БФС и Изпълнителната власт....ще се заема с тежката организация на Опознай света,за да го обикнеш.

- genadios
- научил се да хвърля
Понеже ме питаш, да ти отговоряEmo-83 написа:Защо ти зает ли ще си,та няма да зарибяваш по същото време![]()
![]()

Да редно е да се пуска зарибител и даже ми се вижда много нормално.genadios написа: Просто мисля, че е редно да се пусне по някоя риба при такова мащабно мероприятие. Съжалявам, ако ви се струва ненормално това нещо. А кой какво ще прави с наградата си е право на личен избор

И понеже нямам никакво намерение да се заяждам или да давам наклон на ..... ти.Опитвам се да споделя какво бих направил аз,ако спечеля двигателя(да зарибя).Тази позиция ми се вижда доста по-нормална и достойна.Организаторите дават големите награди(те са до 6-то място)....няма ли да им дойде множко да зарибят и язовира.Те не са държава,нито ИАРА и е достатъчно това,което правят за 1-ви път....поне според мен.

Прав си Емо,но аз разбрах и за нещо друго, което лично ти си предприел.Евала ти за което.
Браво......все пак зарибяване ,ще има.
Браво......все пак зарибяване ,ще има.

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Колеги от Пловдив съм и не знам къде точно се намира язовира. А и няма допълнителна информация до кога може да се запишем и кога ще се проведе. Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
ГОЛ ШАРАН ...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега за съжаление записването беше до 27.08. Иначе язовира се намира до Нова Загора.Всичката информация я има във :MarviN написа:Колеги от Пловдив съм и не знам къде точно се намира язовира. А и няма допълнителна информация до кога може да се запишем и кога ще се проведе. Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=39383