Състезание по тролинг с големи награди

Модератор: bobopeli

Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Състезание по тролинг с големи награди

Мнение от val »

Изображение
Това е от събота, 12,200 гр.
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

ВАЛ, има ли смисъл да питам за подробности или :smt018 . С това въженце да не си го вържеш да те чака за състезанието, няма да е честно :D
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Мале мале. 100-тина лодки с по двама човека пердставям си каква дълга маса ще е :drinkers: ....................
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
genadios
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadios »

Дано поне организаторите да зарибят с малко рибка....
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

genadios написа:Дано поне организаторите да зарибят с малко рибка....
Мисля че не е проблем , защото рибата ще се пуска обратно. АКО ХВАНЕМ................
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

genadios написа:Дано поне организаторите да зарибят с малко рибка....
Защо ти зает ли ще си,та няма да зарибяваш по същото време :!: :roll:
Не се заяждам колега,но организатора е човек,като нас.Достатъчно големи награди дава,а сега и зарибяването да направи. :o :shock: Не е ли по-добре който спечели да дари парите за зарибяване.Не може да искаме само едни да имат сърца,а другите да сме консуматори.
Ако аз спечеля ще направя точно това.Стойноста на наградата,в зарибител.Но се моля и ти да спечелиш за да дадеш нещо от себе си :shock: :roll: в зарибяването. :idea: :arrow:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Емо,ние с Франко ще сме в една лодка с ракиики и салатки :lol: :lol: :lol: фанем-не фанем,много важно,поне ще се видим, и ще се повеселим :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Емо,ние с Франко ще сме в една лодка с ракиики и салатки :lol: :lol: :lol: фанем-не фанем,много важно,поне ще се видим, и ще се повеселим :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Нали това е целта :D . Като гледам колко народ се е нахъсал за този мотор..........
Аз ще участвам да се запозная с колегите с които само се разминаваме с лодките , пък като се напият може и да науча нещо :D
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:ние с Франко ще сме в една лодка с ракиики и салатки :lol: :lol: :lol: фанем-не фанем,много важно,поне ще се видим, и ще се повеселим :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Бат Любо по сьщата причина и ния с Узуна ще сме там.
Изображение Изображение Изображение Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Емо,ние с Франко ще сме в една лодка с ракиики и салатки :lol: :lol: :lol: фанем-не фанем,много важно,поне ще се видим, и ще се повеселим :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Живи и здрави да сме Любе за да си стиснем ръцете.Ще се радвам,ако Франко лапне това двигателче.Писна ми да му слушам ярмомелката. :D :wink: Обичам го това момче,защото е добронамерен пич с усещане към смеха и живота.
Що касае мен и Меркюрито,без да вдигам бяло знаме.....сигурно ще помагам в организацията. :shock:
Предполага ще отговарям за отдел Комиците..., Аламинут...,Искренно и лично...,както и Море от любов. :D :idea:
Виждайки какви големи разминавания имат Съдийската редколегия при БФС и Изпълнителната власт....ще се заема с тежката организация на Опознай света,за да го обикнеш. :D :P :D :idea: :arrow:
Аватар
genadios
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadios »

Emo-83 написа:Защо ти зает ли ще си,та няма да зарибяваш по същото време :!: :roll:
Понеже ме питаш, да ти отговоря :) Аз нямам намерение да участвам, така че смятам, че въпросът е малко неуместен. Просто мисля, че е редно да се пусне по някоя риба при такова мащабно мероприятие. Съжалявам, ако ви се струва ненормално това нещо. А кой какво ще прави с наградата си е право на личен избор :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

genadios написа: Просто мисля, че е редно да се пусне по някоя риба при такова мащабно мероприятие. Съжалявам, ако ви се струва ненормално това нещо. А кой какво ще прави с наградата си е право на личен избор :wink:
Да редно е да се пуска зарибител и даже ми се вижда много нормално. :wink: Ненормалното в Българина е,че.......всеки може да намери кусур,да даде съвет или да изключи себе си от играта. :wink: :idea:
И понеже нямам никакво намерение да се заяждам или да давам наклон на ..... ти.Опитвам се да споделя какво бих направил аз,ако спечеля двигателя(да зарибя).Тази позиция ми се вижда доста по-нормална и достойна.Организаторите дават големите награди(те са до 6-то място)....няма ли да им дойде множко да зарибят и язовира.Те не са държава,нито ИАРА и е достатъчно това,което правят за 1-ви път....поне според мен. :wink:
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Прав си Емо,но аз разбрах и за нещо друго, което лично ти си предприел.Евала ти за което.
Браво......все пак зарибяване ,ще има. :wink:
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Колеги от Пловдив съм и не знам къде точно се намира язовира. А и няма допълнителна информация до кога може да се запишем и кога ще се проведе. Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
ГОЛ ШАРАН ...
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

MarviN написа:Колеги от Пловдив съм и не знам къде точно се намира язовира. А и няма допълнителна информация до кога може да се запишем и кога ще се проведе. Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
Колега за съжаление записването беше до 27.08. Иначе язовира се намира до Нова Загора.Всичката информация я има във :
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=39383
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”