Инфо за Дунав

Модератор: Кърцата

Lakoz
новобранец
новобранец

Инфо за Дунав

Мнение от Lakoz »

Здравейте приятели,
имам няколко почивни дни и се зачудих, защо да не отида с няколко приятели до река Дунав да видим как е положението.
Предварително проверих форума и видях доста успешни излити, което е и моята главна причина да избера тази дестинация.
Района в който ще ловим и нощуваме е около Русе, последното нещо което си спомням от последният излет е, доста канали и изоставена водна станция, от която си хванхме рибки за стръв.
Тогава бяхме за сом, но не беше нашият уийкенд, затова съм решил да има реванш, който ще се състои след като открием лова на пернат дивеч.
Главната м(н)и цел е щука и бяла риба, но ще видя какво ще ми кажат в рибарския за распер (какви воблери и други примамки)

Не се срамувайте да отговаряте, всякаква информация ще е полезна.

Благодаря предварително.

Поздрави от Варна
GO BIG OR GO HOME
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Инфо за Дунав

Мнение от muerter »

Само едно не забравяй-промишлени количества Autan,или други от рода.
Не се бьзикам,приеми го на сериозно. :drinkers:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

muerter написа:Само едно не забравяй-промишлени количества Autan,или други от рода.
Не се бьзикам,приеми го на сериозно. :drinkers:
Точно така! Аутана е много важен ;)

В момента расперът е много активен и постоянно гони дребосъка. Щуката и бялата са сравнително активни, нали и те трябва да ядът. Това са мои наблюдения :)

Поздрави :drinkers:
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

А чичо сом как се представя...?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

mario67 написа:А чичо сом как се представя...?
Също много активно се храни. :) Кажи речи в момента всякаква риба се лови. Само се иска търпение и постоянство :wink:
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Хубаво си решил ! Дунава винаги е правилната дестинация , но имай това предвид http://www.appd-bg.org/bg/level_bg.php# и като включиш и жегите си направи изводите ! За комарите ,колегите те предупредиха ! Пожелавам успех , и да пишеш след това как е минала почивката !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Lakoz
новобранец
новобранец

Мнение от Lakoz »

Ами можете ли да ми предложите някакви воблерси за распер, гледам са си различни от щукарските, а в рибарския магазин в който ходих, човека не беше много наясно кой ни е президента
и колко часа е в момента.
Пуснете 1 - 2 снимки да видя горе-долу как изглеждат, че да знам какво да търся в крайна сметка.

Ще се радвам на всякакви (смислени) отговори.

Благодаря предварително,

Поздрави
GO BIG OR GO HOME
etgeorgiev
новобранец
новобранец

Мнение от etgeorgiev »

За района на Русе не се сещам за по-добро място от участъка м/у село Батин и Стълпище. Там има изоставени рибарници от, които предполагам доста нещо е отишло в Дунава.До скоро излизаше доста шаран около Батин. Колкото до сома само за една вечер направих 14 парчета, като най-голямото беше към 7 кила. До сега на пилешки дроб с не голяма тройка нямам пропуск.
Не, че няма риба. Просто рибата е омесена с повечко вода.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”