Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Инфо за Дунав
Модератор: Кърцата
Инфо за Дунав
Здравейте приятели,
имам няколко почивни дни и се зачудих, защо да не отида с няколко приятели до река Дунав да видим как е положението.
Предварително проверих форума и видях доста успешни излити, което е и моята главна причина да избера тази дестинация.
Района в който ще ловим и нощуваме е около Русе, последното нещо което си спомням от последният излет е, доста канали и изоставена водна станция, от която си хванхме рибки за стръв.
Тогава бяхме за сом, но не беше нашият уийкенд, затова съм решил да има реванш, който ще се състои след като открием лова на пернат дивеч.
Главната м(н)и цел е щука и бяла риба, но ще видя какво ще ми кажат в рибарския за распер (какви воблери и други примамки)
Не се срамувайте да отговаряте, всякаква информация ще е полезна.
Благодаря предварително.
Поздрави от Варна
имам няколко почивни дни и се зачудих, защо да не отида с няколко приятели до река Дунав да видим как е положението.
Предварително проверих форума и видях доста успешни излити, което е и моята главна причина да избера тази дестинация.
Района в който ще ловим и нощуваме е около Русе, последното нещо което си спомням от последният излет е, доста канали и изоставена водна станция, от която си хванхме рибки за стръв.
Тогава бяхме за сом, но не беше нашият уийкенд, затова съм решил да има реванш, който ще се състои след като открием лова на пернат дивеч.
Главната м(н)и цел е щука и бяла риба, но ще видя какво ще ми кажат в рибарския за распер (какви воблери и други примамки)
Не се срамувайте да отговаряте, всякаква информация ще е полезна.
Благодаря предварително.
Поздрави от Варна
GO BIG OR GO HOME
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Инфо за Дунав
Само едно не забравяй-промишлени количества Autan,или други от рода.
Не се бьзикам,приеми го на сериозно.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- разбира нещата
Точно така! Аутана е много важенmuerter написа:Само едно не забравяй-промишлени количества Autan,или други от рода.

В момента расперът е много активен и постоянно гони дребосъка. Щуката и бялата са сравнително активни, нали и те трябва да ядът. Това са мои наблюдения

Поздрави

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- разбира нещата
Също много активно се храни.mario67 написа:А чичо сом как се представя...?

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Ами можете ли да ми предложите някакви воблерси за распер, гледам са си различни от щукарските, а в рибарския магазин в който ходих, човека не беше много наясно кой ни е президента
и колко часа е в момента.
Пуснете 1 - 2 снимки да видя горе-долу как изглеждат, че да знам какво да търся в крайна сметка.
Ще се радвам на всякакви (смислени) отговори.
Благодаря предварително,
Поздрави
и колко часа е в момента.
Пуснете 1 - 2 снимки да видя горе-долу как изглеждат, че да знам какво да търся в крайна сметка.
Ще се радвам на всякакви (смислени) отговори.
Благодаря предварително,
Поздрави
GO BIG OR GO HOME
-
- новобранец
За района на Русе не се сещам за по-добро място от участъка м/у село Батин и Стълпище. Там има изоставени рибарници от, които предполагам доста нещо е отишло в Дунава.До скоро излизаше доста шаран около Батин. Колкото до сома само за една вечер направих 14 парчета, като най-голямото беше към 7 кила. До сега на пилешки дроб с не голяма тройка нямам пропуск.
Не, че няма риба. Просто рибата е омесена с повечко вода.