Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

с.Куклен
Модератор: sapuna
Re: с.Куклен
Аз лично последния път направих супер хубаво капо тамvasety написа:Колеги дайте актуална информация ако можете, че тези дни може да идим да го видим. Какво кълве? И в предишен коментар видях костур без пари колко е голям костура?

Благодаря за информацията колега. Днеска мислехме да ходим там, но отидахме на рибарника преди с. Маноле. Резултата: 1 шаран 2.700кг на царевица. Но има много толстолоб който плува отгоре само по водата около 3-4 кг е.ribata.92 написа:Аз лично последния път направих супер хубаво капо тамvasety написа:Колеги дайте актуална информация ако можете, че тези дни може да идим да го видим. Какво кълве? И в предишен коментар видях костур без пари колко е голям костура?.И все пак пробвай ан царевица може да удари някое шаранче....застани към къщичката най-добре..тия там лъжат като цигани..ако хванеш нещо го изнасяй истимаро,не заслужават нищо да им даваш на тия!

-
- ще става разбирач
Днес през деня от 10 часа до към 16,30 си спретнах едно хубаво като там, но вината си е моя... Иначе си имаше доволно удари , но не можах да изкарам нито един. Като цяло обаче на водоема рибата не беше активна, предполагам е било заради часовете които съм бил там. Като си тръгвахме започна да играе и сигурно надвечер ще е имало повече удари.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама