с.Куклен

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: с.Куклен

Мнение от ribata.92 »

vasety написа:Колеги дайте актуална информация ако можете, че тези дни може да идим да го видим. Какво кълве? И в предишен коментар видях костур без пари колко е голям костура?
Аз лично последния път направих супер хубаво капо там :) .И все пак пробвай ан царевица може да удари някое шаранче....застани към къщичката най-добре..тия там лъжат като цигани..ако хванеш нещо го изнасяй истимаро,не заслужават нищо да им даваш на тия!
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

ribata.92 написа:
vasety написа:Колеги дайте актуална информация ако можете, че тези дни може да идим да го видим. Какво кълве? И в предишен коментар видях костур без пари колко е голям костура?
Аз лично последния път направих супер хубаво капо там :) .И все пак пробвай ан царевица може да удари някое шаранче....застани към къщичката най-добре..тия там лъжат като цигани..ако хванеш нещо го изнасяй истимаро,не заслужават нищо да им даваш на тия!
Благодаря за информацията колега. Днеска мислехме да ходим там, но отидахме на рибарника преди с. Маноле. Резултата: 1 шаран 2.700кг на царевица. Но има много толстолоб който плува отгоре само по водата около 3-4 кг е. :)
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

Днес през деня от 10 часа до към 16,30 си спретнах едно хубаво като там, но вината си е моя... Иначе си имаше доволно удари , но не можах да изкарам нито един. Като цяло обаче на водоема рибата не беше активна, предполагам е било заради часовете които съм бил там. Като си тръгвахме започна да играе и сигурно надвечер ще е имало повече удари.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”