Синеморец

Модератори: bobopeli, sapuna

paranorm
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Синеморец

Мнение от paranorm »

миналата седмица лових на реката и хванах същите на бял червей мисля че е бряна.подобни хибриди наблюдавах на устието на ропотамо там където нито е море нито е река.на велека хванах също така и голямо колчичество дребен морунаж, редки дребни каракуди и два луповеца на фидера.всички риби са върнати там където им е мястото.лошо впечатление ми направи как 'колегите' ловящи на близо правят всичко възможно да осерат тази невероятна природа.наздраве :drinkers:
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...
Изображение
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Да в нашият край се среща вида мандреска бряна.Стават доста големи и ги има по реките вливащи се в Мандренското езеро..Имат разлика с типичия уклей.Специално на Велека съм хващал размер около педя.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
ivagor
новобранец
новобранец

Мнение от ivagor »

Здравейте, а някой може ли да каже каква е рибката на предпоследната снимка...дето прилича на часовник :oops:

А къде на Синеморец е разрешен риболова? Чувал съм че територията е природен парк (не съм сигурен за границите му обаче).
paranorm
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paranorm »

ivagor написа:Здравейте, а някой може ли да каже каква е рибката на предпоследната снимка...дето прилича на часовник :oops:

А къде на Синеморец е разрешен риболова? Чувал съм че територията е природен парк (не съм сигурен за границите му обаче).
това е слънчака на морето - лапина,зеленушка,чучурина
според местното инфо риболова е разрешен от моста към морето където удобните места са 4-5 и ако не станеш в 6ч. по добре не ходи
масово колегите ловят и от моста към странджата не съм виждал някой да следи за регламента на резервата
и последен вариант когато жената е нервна можеш да ловиш от самия плаж под дюните там с колегата raaziel сме правили атракции на тема морунаш
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...
Изображение
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”