Писмо до мама

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Писмо до мама

Мнение от Николай Неделков »

Какво ли ще стане ако Вие прочетете подобно писмо или пък вашата майка:

Една майка влиза в стаята на дъщеря си и забелязва на леглото си писмо. С треперещи ръце отваря плика:

" Скъпа мамо,

Не се тревожи, аз заминах със своя нов приятел. Най-после намерих мъжа на мечтите си! Има обици по цялото тяло и халка на устните, освен това и огромен мотоциклет! Но мила мамо, това не е всичко... Бременна съм и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия старичък фургон сред гората. Той иска много деца и аз мечтая за същото. Най-накрая разбрах, че марихуаната на никого не вреди, и затова ще направим малка плантация в гората както за себе си, така и за приятелите на Ахмед. Те пък ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Моля се учените по-бързо да намерят лекарство против спина, защото Ахмед се влошава с всеки изминал ден, той заслужава по-добра участ! Не се притеснявай мила мамо, вече съм на 15 и мога сама да се погрижа за себе си. Ще се опитам по някакъв начин да ти дойда нагости, за да ти покажа внука!

Твоя дъщеря Ани

P.S. Скъпа мамо, това беше шега! Аз съм на гости у съседката. Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща от писмото от директора на училището и заповедта за изключване, които ще намериш в горното чекмедже на масата.

С любов, Ани."

:shock:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Абе добре,че съм бил някъде по риба и жена ми е намерила писмото!
За да се подсигуря за напред- ДВА ПРЪЧКОДЪРЖАТЕЛЯ В ПОВЕЧЕ /дъщерята и жената/! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

:D :wink: Егати базика-така некоя майка може да получи удар.
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

... абе, майтапа си е майтап, ама народа е казал , че майтап на гол г . з не бива, още повече ако е на твоя..., тогава вече си е за плач...!
Иначе и аз като колегата от Горна Оряховица ги "натирвам" пред мен на язовира , хем са пред очите ми, махат с телескопите но за какво си мислят, един господ знае...!
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Има и жени които са доста запалени по риболова.Познавам една,която ме държа до тъмно на язовира в Черноморец и не искаше да си тръгне докато не хване шаран.А е само на 17.Представете си какво ще стане като поотрасне малко
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Ribarina написа:Има и жени които са доста запалени по риболова.Познавам една,която ме държа до тъмно на язовира в Черноморец и не искаше да си тръгне докато не хване шаран.А е само на 17.Представете си какво ще стане като поотрасне малко
Изображение
Тя те е държала до тъмно за друго,ама ти...........като не се сещаш :wink: :lol:
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Ние бяхме там с жена ми , това момиче и риятеля и.Едва ли ще е искала нещо от мен.Пък може тя жена ми дремеше цял ден
Изображение
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Ribarina написа:Има и жени които са доста запалени по риболова.Познавам една,която ме държа до тъмно на язовира в Черноморец и не искаше да си тръгне докато не хване шаран.А е само на 17.Представете си какво ще стане като поотрасне малко
Изображение
Ей, като го видях тоя язовир, та се сетих какъв шаран ми скъса там, ама около 10-ина метра по-вляво, между шаварите. Става въпрос за 06.09.2006г. Заведох един пич там, той не го знаел това място, много се изкефихме. Хванахме безброй каракуди и шарани(почти всички отидоха обратно). На нас най-много ни кълвеше на варена царевица на плувка.
А иначе - и аз съм замръквал там :)
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Писмо до мама

Мнение от vIdRaTa »

nikejo написа:Какво ли ще стане ако Вие прочетете подобно писмо или пък вашата майка:

Една майка влиза в стаята на дъщеря си и забелязва на леглото си писмо. С треперещи ръце отваря плика:

" Скъпа мамо,

Не се тревожи, аз заминах със своя нов приятел. Най-после намерих мъжа на мечтите си! Има обици по цялото тяло и халка на устните, освен това и огромен мотоциклет! Но мила мамо, това не е всичко... Бременна съм и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия старичък фургон сред гората. Той иска много деца и аз мечтая за същото. Най-накрая разбрах, че марихуаната на никого не вреди, и затова ще направим малка плантация в гората както за себе си, така и за приятелите на Ахмед. Те пък ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Моля се учените по-бързо да намерят лекарство против спина, защото Ахмед се влошава с всеки изминал ден, той заслужава по-добра участ! Не се притеснявай мила мамо, вече съм на 15 и мога сама да се погрижа за себе си. Ще се опитам по някакъв начин да ти дойда нагости, за да ти покажа внука!

Твоя дъщеря Ани

P.S. Скъпа мамо, това беше шега! Аз съм на гости у съседката. Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща от писмото от директора на училището и заповедта за изключване, които ще намериш в горното чекмедже на масата.

С любов, Ани."

:shock:
Не дай на никой родител :smt061 :)
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Вярно е че има хубави шаранчета,но нито едно не става за прибиране.Миналото лято на ден се вадиха поне 50 бройки от които само 1-2 над кило и интересното е че всички са ударени или това е някаква болест незнам.Не съм взел нито едно шаранче от там
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”