Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Писмо до мама
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
Писмо до мама
Какво ли ще стане ако Вие прочетете подобно писмо или пък вашата майка:
Една майка влиза в стаята на дъщеря си и забелязва на леглото си писмо. С треперещи ръце отваря плика:
" Скъпа мамо,
Не се тревожи, аз заминах със своя нов приятел. Най-после намерих мъжа на мечтите си! Има обици по цялото тяло и халка на устните, освен това и огромен мотоциклет! Но мила мамо, това не е всичко... Бременна съм и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия старичък фургон сред гората. Той иска много деца и аз мечтая за същото. Най-накрая разбрах, че марихуаната на никого не вреди, и затова ще направим малка плантация в гората както за себе си, така и за приятелите на Ахмед. Те пък ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Моля се учените по-бързо да намерят лекарство против спина, защото Ахмед се влошава с всеки изминал ден, той заслужава по-добра участ! Не се притеснявай мила мамо, вече съм на 15 и мога сама да се погрижа за себе си. Ще се опитам по някакъв начин да ти дойда нагости, за да ти покажа внука!
Твоя дъщеря Ани
P.S. Скъпа мамо, това беше шега! Аз съм на гости у съседката. Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща от писмото от директора на училището и заповедта за изключване, които ще намериш в горното чекмедже на масата.
С любов, Ани."

Една майка влиза в стаята на дъщеря си и забелязва на леглото си писмо. С треперещи ръце отваря плика:
" Скъпа мамо,
Не се тревожи, аз заминах със своя нов приятел. Най-после намерих мъжа на мечтите си! Има обици по цялото тяло и халка на устните, освен това и огромен мотоциклет! Но мила мамо, това не е всичко... Бременна съм и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия старичък фургон сред гората. Той иска много деца и аз мечтая за същото. Най-накрая разбрах, че марихуаната на никого не вреди, и затова ще направим малка плантация в гората както за себе си, така и за приятелите на Ахмед. Те пък ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Моля се учените по-бързо да намерят лекарство против спина, защото Ахмед се влошава с всеки изминал ден, той заслужава по-добра участ! Не се притеснявай мила мамо, вече съм на 15 и мога сама да се погрижа за себе си. Ще се опитам по някакъв начин да ти дойда нагости, за да ти покажа внука!
Твоя дъщеря Ани
P.S. Скъпа мамо, това беше шега! Аз съм на гости у съседката. Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща от писмото от директора на училището и заповедта за изключване, които ще намериш в горното чекмедже на масата.
С любов, Ани."

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- dimitar_
- сериозен играч
... абе, майтапа си е майтап, ама народа е казал , че майтап на гол г . з не бива, още повече ако е на твоя..., тогава вече си е за плач...!
Иначе и аз като колегата от Горна Оряховица ги "натирвам" пред мен на язовира , хем са пред очите ми, махат с телескопите но за какво си мислят, един господ знае...!
Иначе и аз като колегата от Горна Оряховица ги "натирвам" пред мен на язовира , хем са пред очите ми, махат с телескопите но за какво си мислят, един господ знае...!
-
- фен клуб-скобар
Тя те е държала до тъмно за друго,ама ти...........като не се сещашRibarina написа:Има и жени които са доста запалени по риболова.Познавам една,която ме държа до тъмно на язовира в Черноморец и не искаше да си тръгне докато не хване шаран.А е само на 17.Представете си какво ще стане като поотрасне малко

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ей, като го видях тоя язовир, та се сетих какъв шаран ми скъса там, ама около 10-ина метра по-вляво, между шаварите. Става въпрос за 06.09.2006г. Заведох един пич там, той не го знаел това място, много се изкефихме. Хванахме безброй каракуди и шарани(почти всички отидоха обратно). На нас най-много ни кълвеше на варена царевица на плувка.Ribarina написа:Има и жени които са доста запалени по риболова.Познавам една,която ме държа до тъмно на язовира в Черноморец и не искаше да си тръгне докато не хване шаран.А е само на 17.Представете си какво ще стане като поотрасне малко
А иначе - и аз съм замръквал там

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Писмо до мама
Не дай на никой родителnikejo написа:Какво ли ще стане ако Вие прочетете подобно писмо или пък вашата майка:
" Скъпа мамо,
Твоя дъщеря Ани
С любов, Ани."

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---