помощ за маршрут

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

помощ за маршрут

Мнение от Petar Nedev »

Здравейте колеги. Не знам дали е тук мястото на въпроса ми,но тук мисля че има най много хора който обикалят пътищата:)) Та утре ще пътувам за Синеморец и жена ми иска да минем по пътя който е през Странджа. не е много дълъг като гледам на картата(около 60км) но никога не съм минавал от там и ме интересува някаква прясна информация в какво състояние е и дали е труден за ореантирване(табели). с 2 думи да минавам ли от там или да си карам по царския път.. Извинявам се ако темата не е където трябва. Благодаря ви
snegk
и господ не е толокова добър

Re: помощ за маршрут

Мнение от snegk »

От къде до къде е 60км. Ориентирай ме да ти дам точна информация :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

През Странджа, бих ти препоръчал маршрута: Бургас-Маринка-Ново паничарево-Ясна поляна-Приморско и от там към Синеморец. Има си табели, пътя е в добро състояние и е доста по-малко натоварен от царския.
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

rumci написа:През Странджа, бих ти препоръчал маршрута: Бургас-Маринка-Ново паничарево-Ясна поляна-Приморско и от там към Синеморец. Има си табели, пътя е в добро състояние и е доста по-малко натоварен от царския.
Аз тръгвам от Кърджали и минавам през Хасково-Харманли-Тополовград-Елхово-Средец и някъде след Средец е разклона за Приморско. този път ме интересува. преди години там са били разположени ракетните установки на армията
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

На 15 км преди Средец има разклон с заведение в ляво-"ханчето" Там хващяш в дясно.Пише или Г.Буково,или Босна.
Като завиеш гониш Босна и ще излезеш на пътя за Малко Търново.
Пътя е тесен,има доста дупки.. Особенно след разклона за Г.Буково в посока Босна,ще си изкараш весело!! Но сега е адски красиво!
Ако караш бавно,30-40 ще се справиш!След това хващаш за М.Търново и пътя е супер.После когато хванеш в ляво към Синеморец пак се стеснява! Умната,ей!
AC/DC
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

За този път говоря колега. Благодаря. от там ще се минава. после ще споделя на Велека как е било :wink:
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

ТАРАЛЕЖ написа:На 15 км преди Средец има разклон с заведение в ляво-"ханчето" Там хващяш в дясно.Пише или Г.Буково,или Босна.
Пътя е тесен,има доста дупки.. Особенно след разклона за Г.Буково в посока Босна,ще си изкараш весело!! Но сега е адски красиво!
Ако караш бавно,30-40 ще се справиш!След това хващаш за М.Търново и пътя е супер.После когато хванеш в ляво към Синеморец пак се стеснява! Умната,ей!
А този път през Босна-Визица- Кондолово проходим ли е? гледам на картата че го има, да не се връщам към малко търново
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

Точно това е пътя! За него говорех. Преди Средец е на 15 км.Едно време проверяваха за "открит лист" там.
Кофти е,но се минава.
AC/DC
snegk

Мнение от snegk »

nedevi30 написа:
ТАРАЛЕЖ написа:На 15 км преди Средец има разклон с заведение в ляво-"ханчето" Там хващяш в дясно.Пише или Г.Буково,или Босна.
А този път през Босна-Визица- Кондолово проходим ли е? гледам на картата че го има, да не се връщам към малко търново
Много гаден път :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

snegk написа: Много гаден път :D
Абе един път да го минеш си заслужава :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”