Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

помощ за маршрут
Модератор: dantho.mihov
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
помощ за маршрут
Здравейте колеги. Не знам дали е тук мястото на въпроса ми,но тук мисля че има най много хора който обикалят пътищата:)) Та утре ще пътувам за Синеморец и жена ми иска да минем по пътя който е през Странджа. не е много дълъг като гледам на картата(около 60км) но никога не съм минавал от там и ме интересува някаква прясна информация в какво състояние е и дали е труден за ореантирване(табели). с 2 думи да минавам ли от там или да си карам по царския път.. Извинявам се ако темата не е където трябва. Благодаря ви
-
- и господ не е толокова добър
Re: помощ за маршрут
От къде до къде е 60км. Ориентирай ме да ти дам точна информация 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
През Странджа, бих ти препоръчал маршрута: Бургас-Маринка-Ново паничарево-Ясна поляна-Приморско и от там към Синеморец. Има си табели, пътя е в добро състояние и е доста по-малко натоварен от царския.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз тръгвам от Кърджали и минавам през Хасково-Харманли-Тополовград-Елхово-Средец и някъде след Средец е разклона за Приморско. този път ме интересува. преди години там са били разположени ракетните установки на армиятаrumci написа:През Странджа, бих ти препоръчал маршрута: Бургас-Маринка-Ново паничарево-Ясна поляна-Приморско и от там към Синеморец. Има си табели, пътя е в добро състояние и е доста по-малко натоварен от царския.
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
На 15 км преди Средец има разклон с заведение в ляво-"ханчето" Там хващяш в дясно.Пише или Г.Буково,или Босна.
Като завиеш гониш Босна и ще излезеш на пътя за Малко Търново.
Пътя е тесен,има доста дупки.. Особенно след разклона за Г.Буково в посока Босна,ще си изкараш весело!! Но сега е адски красиво!
Ако караш бавно,30-40 ще се справиш!След това хващаш за М.Търново и пътя е супер.После когато хванеш в ляво към Синеморец пак се стеснява! Умната,ей!
Пътя е тесен,има доста дупки.. Особенно след разклона за Г.Буково в посока Босна,ще си изкараш весело!! Но сега е адски красиво!
Ако караш бавно,30-40 ще се справиш!След това хващаш за М.Търново и пътя е супер.После когато хванеш в ляво към Синеморец пак се стеснява! Умната,ей!
AC/DC
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За този път говоря колега. Благодаря. от там ще се минава. после ще споделя на Велека как е било 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А този път през Босна-Визица- Кондолово проходим ли е? гледам на картата че го има, да не се връщам към малко търновоТАРАЛЕЖ написа:На 15 км преди Средец има разклон с заведение в ляво-"ханчето" Там хващяш в дясно.Пише или Г.Буково,или Босна.
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Точно това е пътя! За него говорех. Преди Средец е на 15 км.Едно време проверяваха за "открит лист" там.
Кофти е,но се минава.
Кофти е,но се минава.
AC/DC
-
- и господ не е толокова добър
Много гаден пътnedevi30 написа:А този път през Босна-Визица- Кондолово проходим ли е? гледам на картата че го има, да не се връщам към малко търновоТАРАЛЕЖ написа:На 15 км преди Средец има разклон с заведение в ляво-"ханчето" Там хващяш в дясно.Пише или Г.Буково,или Босна.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- tiktak
- ще става разбирач
Абе един път да го минеш си заслужаваsnegk написа: Много гаден път