НС-8 ...2010год.Септември....

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: НС-8 ...2010год.Септември....

Мнение от krokibg »

Митев чете в темата и брои само хората обявили в поста избрания от тях язовир.Видно обаче от анкетата,язовира с най-много гласове е Жребчево.В постовете обаче са с три гласа повече за Ал.Стамболийски.Пропуска на двама - трима колеги,до си обявят в постовете че са гласували за Жребчево,избута Ал.Ст.. напред.Така че,за мен лично,двама или трима,няма да решават къде ще се ходи.Поне да бяха десетина,щях да си премълча.Това е,прегласуват се двата и каквото сабя покаже.Какъв е проблема да се направи,какво пречи :?: :?: :?: :?:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

И аз съм за прегласуване :D
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Много ми е интересно за чий требва да се прегласува нещо което вече е гласувано как си требва ?!? Не друго ами всички гласували с клик по анкетата са прочели че ако не се уметнат у темата нема да ги броят ама сигур са яко срамливи да кажат :
Аз съм за там и там !
Ае без преигравки как в случаят , мноо дървено се получава гуеам . Не друго ами двама , трима имащи "смелоста" да нащракат де предпочитат да е срещата в случаят са доста голям процент от гласо право имащите а другите кат са срамливи нек се срамуват ! И аз предпочитам да е на Искъро ама на не е , та .....!!!!!!!!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Нова анкета за НС 8

Мнение от Don4o_62 »

Гледам доста колеги гласуват за Стамболийски,значи сигурно го познават.Въпроса ми е каква риба държи там,става ли за влачка,кльон и изобщо какъв риболов се практикува.Има ли сянки и полянки :D .Ако завали излиза ли се, и просто ако може някаква информация за да знаем всички.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Нова анкета за НС 8

Мнение от Божидар »

Don4o_62 написа:Гледам доста колеги гласуват за Стамболийски,значи сигурно го познават.Въпроса ми е каква риба държи там,става ли за влачка,кльон и изобщо какъв риболов се практикува.Има ли сянки и полянки :D .Ако завали излиза ли се, и просто ако може някаква информация за да знаем всички.
Всички риболови които си изброил Язовира Ги предостява .....има полянки и сянки ...но за съжелние ако не спадне още нямам представа Къде да бъде срещата .....ама ще огледаме и предложим :!: В момента на влачка дава Бяла,Сом и Щука :!:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Павка,знаем ти голямата уста братче,ама поне да идваше редовно на срещите,че да пишеш :lol: :lol: :lol: Половината гласували за Стамболийски,няма да доидат,а просто си гласуват еи така,за спорта.Ти я доидеш - я не,ама нали трябва да се обадиш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Божидаре,гледайте да си свършите работата в намирането на удобно място,все пак сте нещо като домакини,да не те сърби задника после :ANAL: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:..Ти я доидеш - я не,ама нали трябва да се обадиш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:...
Какво да правиш , демокрация :lol: Всеки има право на избор особенно когат съ поругават предварително определени правила как дискутираната анкета , анонимната , в която ептен не се знае дал и колко от нея ш дойдат :wink: Инак вероятноста да огрея на Стамболийски е с едно 40% по-голяма отколкот на Жребеца в случаят . Не друго ами кат се има напредвид мега непоносимоста ми да бивакувам на палатки и пр. а да си празнувам самичък в хотела е малце .... та в случаят със Стамболийски огревам срещата през деня а вечерно време гостувам на Муня в Габрово с цел дегустация на разните шотландски , ирландски и пр. дестилати които продават там :D То и от датата зависи дал ще дойда ама при положение че има такава вероятност значи ш ръса мозък относно тва на мен как ми изнася и тъй :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
pesho n.zagora
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pesho n.zagora »

Бре каква ша става тя :ANAL: без каяне ,кой дой дой кой не дой да не гласува :ANAL: :lol: .
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”