Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС-8 ...2010год.Септември....
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Re: НС-8 ...2010год.Септември....
Митев чете в темата и брои само хората обявили в поста избрания от тях язовир.Видно обаче от анкетата,язовира с най-много гласове е Жребчево.В постовете обаче са с три гласа повече за Ал.Стамболийски.Пропуска на двама - трима колеги,до си обявят в постовете че са гласували за Жребчево,избута Ал.Ст.. напред.Така че,за мен лично,двама или трима,няма да решават къде ще се ходи.Поне да бяха десетина,щях да си премълча.Това е,прегласуват се двата и каквото сабя покаже.Какъв е проблема да се направи,какво пречи

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Skorpi
- сериозен играч
И аз съм за прегласуване 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Много ми е интересно за чий требва да се прегласува нещо което вече е гласувано как си требва ?!? Не друго ами всички гласували с клик по анкетата са прочели че ако не се уметнат у темата нема да ги броят ама сигур са яко срамливи да кажат :
Ае без преигравки как в случаят , мноо дървено се получава гуеам . Не друго ами двама , трима имащи "смелоста" да нащракат де предпочитат да е срещата в случаят са доста голям процент от гласо право имащите а другите кат са срамливи нек се срамуват ! И аз предпочитам да е на Искъро ама на не е , та .....!!!!!!!!!Аз съм за там и там !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Нова анкета за НС 8
Гледам доста колеги гласуват за Стамболийски,значи сигурно го познават.Въпроса ми е каква риба държи там,става ли за влачка,кльон и изобщо какъв риболов се практикува.Има ли сянки и полянки
.Ако завали излиза ли се, и просто ако може някаква информация за да знаем всички.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Нова анкета за НС 8
Всички риболови които си изброил Язовира Ги предостява .....има полянки и сянки ...но за съжелние ако не спадне още нямам представа Къде да бъде срещата .....ама ще огледаме и предложимDon4o_62 написа:Гледам доста колеги гласуват за Стамболийски,значи сигурно го познават.Въпроса ми е каква риба държи там,става ли за влачка,кльон и изобщо какъв риболов се практикува.Има ли сянки и полянки.Ако завали излиза ли се, и просто ако може някаква информация за да знаем всички.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- krokibg
- учете се от него
Павка,знаем ти голямата уста братче,ама поне да идваше редовно на срещите,че да пишеш
Половината гласували за Стамболийски,няма да доидат,а просто си гласуват еи така,за спорта.Ти я доидеш - я не,ама нали трябва да се обадиш

Божидаре,гледайте да си свършите работата в намирането на удобно място,все пак сте нещо като домакини,да не те сърби задника после

Божидаре,гледайте да си свършите работата в намирането на удобно място,все пак сте нещо като домакини,да не те сърби задника после

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Какво да правиш , демокрацияЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:..Ти я доидеш - я не,ама нали трябва да се обадиш![]()
![]()
...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Бре каква ша става тя
без каяне ,кой дой дой кой не дой да не гласува
.