Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

кус-кус
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: кус-кус
1. Боята се копува от хранителен магазин. В пакетчето са 3 цвята червен, жълт и зелен.deso_bg написа:Здравейте колеги,
Да попитам , че ми стана интересно,тази боя за сладкиши от къде се купува ?![]()
И как става боядисването, заедно с брашното или се слага само боя без брашно ?

2. Боядисването става, след като го пресечеш със студена вода и се отцеди от същата. След което те съветвам да пробваш нещо. Остави го във фризера да замръзне и вечерта преди риболова го извади да се размрази така не се слепват зърната и ни ти трябва брашно и т.н. Хубавото на кус-куса е че бързо потъва, което за река с малко по бавно течение си е супер. Гръцките кусове са по хубави от нашенските, но струват 2 лв за половинка. А относно кой цвят е по-добър, незнам и трите ги използвам, все пак съм военнен и на шарено се радвам

От риба се връщам на риба ми се ходи.
-
- ще става разбирач
Благодаря за изчерпателния отговор колега. Непременно ще пробвам и ще споделя резултата.
Аз фазан не можах да стана, все заради простотии

Аз фазан не можах да стана, все заради простотии

-
- научил се да хвърля
Много интересна тема за кус-куса и най-вече полезна ,само искам да попитам някой ,ако може да снима едно пакетче кус-кус и да го покаже тук в темата ,че на магазина има няколко вида и незнам кой точно да си взема(има един бял на топчета и един по-дребен на малки квадратчета).Благодаря предварително.
-
- кандидат преподавател
Препоръчвам ти на фирма Бенели. На опаковката пише Дребни фигурки. Днес лових на него, и съм много доволенivailu1992 написа:Много интересна тема за кус-куса и най-вече полезна ,само искам да попитам някой ,ако може да снима едно пакетче кус-кус и да го покаже тук в темата ,че на магазина има няколко вида и незнам кой точно да си взема(има един бял на топчета и един по-дребен на малки квадратчета).Благодаря предварително.
Върл Shimano фен!
-
- научил се да хвърля
Благодаря ти колега ,но все пак ако има и снимка ще ми бъде много полезно. 

-
- научил се да хвърля
Колега, зимата какви риби кълвът на кус-кус?simo72 написа: Препоръчвам ти на фирма Бенели. На опаковката пише Дребни фигурки. Днес лових на него, и съм много доволен
-
- кандидат преподавател
Кефал, Алай,морунаж,перка,уклей,Каракудаivo_bsl написа:Колега, зимата какви риби кълвът на кус-кус?simo72 написа: Препоръчвам ти на фирма Бенели. На опаковката пише Дребни фигурки. Днес лових на него, и съм много доволен
Върл Shimano фен!
- Бисо
- сериозен играч
Само тия ли........simo72 написа:Кефал, Алай,морунаж,перка,уклей,Каракудаivo_bsl написа:Колега, зимата какви риби кълвът на кус-кус?simo72 написа: Препоръчвам ти на фирма Бенели. На опаковката пише Дребни фигурки. Днес лових на него, и съм много доволен

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Много научих от вас на 16 съм и от скоро се занимавам с риболов .Кус-куса ми се получи добре и утре рано рано съм на Дунава.