КАЛИАКРА

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: КАЛИАКРА

Мнение от КИРО »

nov написа:А днес 15/08 на Болата - 1 килцеот 08 до 13 ч събрано от двама :cry: и мнооооогоооо дракони :finga: незнам как е било при колегите по рано сутринта! някой ако може да сподели???
Много в брега сте се набутали - щом сте метнали драконите.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

Някои да е хващтал циганка там ,защтото Наско Писииката на даляна е изкарал,а и вчера на Кранево и аз видях малко но не бях подготвен.
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Varna-moreto
новобранец
новобранец

Мнение от Varna-moreto »

Вчера 24.08 за 10 часа около 15 кг смесен сафрид/преобладаваха дребните риби/,няколко чернокопа и една циганка.
Изображение
Последно промяна от Varna-moreto на Съб Авг 28, 2010 1:21 pm, променено общо 1 път.
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

Днес на Болата приятна изненада,сафрид ,граца,доста чернокоп макар и не много голям(педя и нагоре )и незнам 550г циганка ли е или паламуд!?За пореден пьт се убеждавам за смазващото предимство на флуорокарбона.Имаше и много лодки аз поне доакто бях до 15ч преброих 30 и нагоре и докато излизах и товарих катуна влязоха още 4 ,дано има повече споделящи колеги ,ако мога да бада така деликатен с призиват си за да не прозвучи грубо и модераторите да не ми правят забележки!Благодаря!!!
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Добра информация колега,тази за чернокопа най-вече.. незнам твоята педя как е ама моята е 23 см ,и това си е приличен чернокоп,поздрави и наслука.
Зарганолог
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

El Pescador написа:Днес на Болата приятна изненада,сафрид ,граца,доста чернокоп макар и не много голям(педя и нагоре )и незнам 550г циганка ли е или паламуд!?За пореден пьт се убеждавам за смазващото предимство на флуорокарбона.Имаше и много лодки аз поне доакто бях до 15ч преброих 30 и нагоре и докато излизах и товарих катуна влязоха още 4 ,дано има повече споделящи колеги ,ако мога да бада така деликатен с призиват си за да не прозвучи грубо и модераторите да не ми правят забележки!Благодаря!!!
Дето казва вуйчо ми - направо си е паламуд.Защото има по-горно звание тая риба.
Ама и ТИ вече влизаш в релси- което ме радва в личен план. :wink:
Иначе - май ще имаме добър чернокоп тази година.
Изображение

nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

Мн приятна изненада и за мене е появата на чернокопа :D само дето следващите дни времето май се поскапва и може би няма да позволи влизане на болата??? дано да се задържи рибата по-дълго!!! Добре, че поне там дава добре към момента! благодаря и аз за инфото! утре ако ми се отвори парашута да ида до там и аз ще докладвам за резултатите!!!
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

Обещаното инфо макар и мизерно! 26/08 на Болата от 08.30 до 13.00 ч. двама - 1,5 кг ГРАЦА :x плус 10 - тина тлъсти сафрида и 5 чернокопчета по 15 санта 8) това е! Колеги вземаха и повече но...ГРАЦА :roll: рехаво и мн мн слабоооо :cry:
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

И аз вчера бях на Болата сафрид почти никакьв,но доаста чернокоп малко харип и 10 циганки,чернокопа вчера варираше,но в краина сметка двама разделихме по почти 3 кг чернокоп!Когато спре6е на сто процента рибата да кьлве почваш да мяташ на средна дьлбочина и да очакваш циганетата от които доста изпуснах,сутринта когато вляазох видях хора с паламудско чепаре да обикалят но не знам какво са направили!Равносметката от вчера е 7 изядени чепарета и по-малко,но качествена риба ,аз сьм доволен ,а и си мисля колеги че трябва да поразгледате темата КАЧЕСТВЕНИ ЧЕПАРЕТА,докато си ги купувате от разни магазини,в дни като вчерашният резултатите ще бадат различни !
pako
новобранец
новобранец

Мнение от pako »

вчера 28.08 за 4 часа на Болата... около 1кг граца и 1кг сафрид - едър, а също и 12 харипа. рибата на 200-500 метра от буните, навътре нищо. Много тегав риболов. Ще чакаме дасе пораазмъти жодата и да наеедреят чернокопите.
addicted to the wind !
Аватар
dilinger
новобранец
новобранец

Мнение от dilinger »

На Болата вече посрещат с това
З А П О В Е Д
№ РД-11-10-170
Добрич 24.08.2010 г.
На основание чл. 32, ал. 1 от Закона за администрацията и чл. 1, т. 6 във връзка с чл. 3, т. 9 от Закона за опазване на околната среда, с оглед предотвратяване и ограничаването на замърсяването на крайбрежната плажна ивица, представляваща изключителна държавна собственост по смисъла на чл. 18, ал. 1 от Конституцията на Република България,
НАРЕЖДАМ:
1. ЗАБРАНЯВАМ престоя на лодки, както и монтирането на съоръжения за изтеглянето им на крайбрежната плажна ивица на територията на общините Шабла, Каварна, Балчик;
2. Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на Кметовете на съответните общини;
3. Настоящата заповед влиза в сила от 24.08.2010 г.
Заповедта да бъде връчена на визираните длъжностни лица за сведение и изпълнение.

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ:........................

(ЖЕЛЯЗКО ЖЕЛЯЗКОВ)
и държателят на плажа твърди, че нямаме право да пускаме лодките си от там вече :ANAL:
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

И как да го разбираме това имат ли право няамат ли !?!
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Че то по тази заповед трябва да се премахнат всички стоянки в тези общини.
Те всички имат винчове (приспособления за изтегляне на лодките )
както и лодките им престояват на бреговата ивица.
Нещо не ми вързва окото тази заповед както е написана.

Опппааа,на крайбрежната ПЛАЖНА ивица - аха.

Ама колесара не е монтирано съоръжение,както и лодките на Болата не престояват там.
Изображение

El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

И аз так мисля ,но в маика Б-я маи всичко може!
Аватар
dilinger
новобранец
новобранец

Мнение от dilinger »

Да ама я размахват тази заповед и предупреждават да сме знаели :butthead:
"чл. 3, т. 9 от Закона за опазване на околната среда, с оглед предотвратяване и ограничаването на замърсяването на крайбрежната плажна ивица"-че на наемателя на плажа дето има кръчма къде му отиват мръсотиите от кухнята и кенефа-опа той май няма такъв,че как бачка заведението :axe:
Те не вземат да вложат първо някой лев, да поставят едни обикновени кошове за боклук или казани
Последно промяна от dilinger на Пет Сеп 03, 2010 7:16 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”