ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

mihvit
новобранец
новобранец

Re: ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР

Мнение от mihvit »

Това, че по времето на Сергей никои не си е гледал работата, не означава, че си си бил в правото. Второ една наредба независимо от коя година е, не е отменена значи си е в сила.Трето "УБОЗНАЧУНИЯ" няма как да има, обозначения може да има в главата на всеки, защото демокрацията не е анархия, а ред и дисциплина /самодисциплина/. Ето това са ти правата и можеш да си ги търсиш докрай.
Мъдростта - това е способността да вършиш добре претеглени глупости
toyo1

Мнение от toyo1 »

mihvit написа:Това, че по времето на Сергей никои не си е гледал работата, не означава, че си си бил в правото. Второ една наредба независимо от коя година е, не е отменена значи си е в сила.Трето "УБОЗНАЧУНИЯ" няма как да има, обозначения може да има в главата на всеки, защото демокрацията не е анархия, а ред и дисциплина /самодисциплина/. Ето това са ти правата и можеш да си ги търсиш докрай.
Професоре да ти дам бележника ако искаш да ми драснеш някоя оценка? Пиша за хората които са често на язовира .Сергеи им е виновен НА ВСИЧКИ (и за глобалното затопляне).Не се включваи ЗА ЦВЯТ (а ако знаеш нещо или мажеш да си полезен )А че няма да се остава ти гарантирам на 100% (за да си спокоен) :wink:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Пообадихме се на хора по язовира който са от пролетта там ,на Филмовата,след нея и т.н.и стоят до есента.Някой от тях са от 30-40 г. по язовира и казаха ,че действително е имало такава заповед ,наредба или каквото се е казвало тогава.Но,те също влачат ,кльонкат ,познати са и в рибарските среди отдавна ,само че никой не е имал проблем тези дни ,подобен на този за който се говори.Май този проблем е на тези преди Щъркела ,тези с джетовете и т.н.
Питаха ме даже ,какъв акт ,на каква бланка са писали ,кой го е подписал и т.н.Ако имаш нещо снимай го да се види ,да се провери,било то и предупреждение писмено ,защото има хора запознати със законите.
А колегата по-горе е много прав за законите,но демокрацията ги направи някой да се мислят за "безсмъртни".
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

То си е редно да ги гонят от вододайната зона - тоя Камелот е 200% незаконен... както и останалите строежи между Щъркела и стената... Ама у нас не може да разбереш кой закон е в сила и кой не - както се казва във вица "Законът е За Кон, а не за Лъв!" :ANAL:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Не виждам нищо лошо да се пази вододайната зона. Това, че на някой му е криво е друга тема. :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
vells
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vells »

Браво,крайно време беше!!!!!!!!!!!!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Трябва да има някакви ограничения по-тези водоеми.Всичко е пълна анархия, мизерия, викове, чалги, гърмежи, джетове, яхти и др. простотии. :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

Някой запознат с въпосната наредба може ли да постне една сателитна снимка от Google Earth с теглена черта на нея да се види, къде точно е "демаркационната линия".
Иначе ако го правят за да опазят вододайната зона чиста първо да разрушат всички вили и пр., които са построени незаконно там и си изливат лайната и пр. в него и тогава да се занимават с лодките :?
Що ли ми се струва, че някой пак се опитва да си осигури комфорт, т.е. зоничка, където да безчинства и да си върши каквото си иска без някой плебеи да го притеснява :?
Ако това за описната зона си в остане така и в сила жалко, защото вече няма да има места, където да се троли спокойно без да бъдат притеснявани колеги по брега и да им се закачат въдиците...
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Моето мнение е, че джетове изобщо не трябва да се допускат във вътрешните водоеми. И трябва да има контрол върху използването на моторните лодки! Представяте ли какво ще стане, ако всеки влезе с лодката си в язовира? Това ще си бъде пълна анархия. Много помиярчета с бащините парички си накупиха коли, лодки, моторници, и правят където и каквото си искат. Трябва да има ред, защото по бреговете има риболовци, които искат спокойствие! Джетове и моторници, които се използват за забавление, само на морето!
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Забраната,май е само за вододайната!По нормалните държави,във вододайха не може и да плуваш.Та какво остава за джет и/или лодка.Ама не трябва само глоби а и конфискация на плаващото превозно средство.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Те така се започна и на яз.Ясна поляна - без пикници и лагери, без лодки и после го забраниха тотално :evil: да си пускат необезпокоявани мрежите.
Верно че беше станало '' мазало '' от самозабравили се дришльовци, както е и при вас и навсякъде, но може да се съблюдава някакъв контрол, стига да има желание.
Иначе винаги ще има ''пишкопипачи'' дето се мислят за господ :axe: :axe: :axe:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

значи вододаината зона започва 500м преди Щъркела до стената даже доскоро стоеше табелата
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

ben_lyusien написа:значи вододаината зона започва 500м преди Щъркела до стената даже доскоро стоеше табелата
.....посока София-Самоков, нали?
Аз също се интересувам от снимка от гугъл, понеже ми предстои излет на Искъра на място на което никои не е ходил и е до границата на разрешеното....
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

qno_zloo написа:
ded написа:
Отделно от това на последния излет хванах две лодки от брега с фидера и ми писна на Х..Я с тея лодки да ми тролират над хранилките.
Фидера колега не беше ли за риболов на риба?? Или твоя е модерен и ловиш лодки. :oops: :D
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

qno_zloo написа:
ben_lyusien написа:значи вододаината зона започва 500м преди Щъркела до стената даже доскоро стоеше табелата
.....посока София-Самоков, нали?
Аз също се интересувам от снимка от гугъл, понеже ми предстои излет на Искъра на място на което никои не е ходил и е до границата на разрешеното....
да втази посока до преди 2 години там бяха бунгалата на риболовните кога мислиш да ходиш и ако няма с кои аз мога да те заведа :) :) :)
Заключено

Обратно към “Разни”