Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР
Модератор: dantho.mihov
Re: ЗАБРАНА И ЗА ЛОДКИТЕ НА ЯЗ.ИСКЪР
Това, че по времето на Сергей никои не си е гледал работата, не означава, че си си бил в правото. Второ една наредба независимо от коя година е, не е отменена значи си е в сила.Трето "УБОЗНАЧУНИЯ" няма как да има, обозначения може да има в главата на всеки, защото демокрацията не е анархия, а ред и дисциплина /самодисциплина/. Ето това са ти правата и можеш да си ги търсиш докрай.
Мъдростта - това е способността да вършиш добре претеглени глупости
Професоре да ти дам бележника ако искаш да ми драснеш някоя оценка? Пиша за хората които са често на язовира .Сергеи им е виновен НА ВСИЧКИ (и за глобалното затопляне).Не се включваи ЗА ЦВЯТ (а ако знаеш нещо или мажеш да си полезен )А че няма да се остава ти гарантирам на 100% (за да си спокоен)mihvit написа:Това, че по времето на Сергей никои не си е гледал работата, не означава, че си си бил в правото. Второ една наредба независимо от коя година е, не е отменена значи си е в сила.Трето "УБОЗНАЧУНИЯ" няма как да има, обозначения може да има в главата на всеки, защото демокрацията не е анархия, а ред и дисциплина /самодисциплина/. Ето това са ти правата и можеш да си ги търсиш докрай.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Пообадихме се на хора по язовира който са от пролетта там ,на Филмовата,след нея и т.н.и стоят до есента.Някой от тях са от 30-40 г. по язовира и казаха ,че действително е имало такава заповед ,наредба или каквото се е казвало тогава.Но,те също влачат ,кльонкат ,познати са и в рибарските среди отдавна ,само че никой не е имал проблем тези дни ,подобен на този за който се говори.Май този проблем е на тези преди Щъркела ,тези с джетовете и т.н.
Питаха ме даже ,какъв акт ,на каква бланка са писали ,кой го е подписал и т.н.Ако имаш нещо снимай го да се види ,да се провери,било то и предупреждение писмено ,защото има хора запознати със законите.
А колегата по-горе е много прав за законите,но демокрацията ги направи някой да се мислят за "безсмъртни".
Питаха ме даже ,какъв акт ,на каква бланка са писали ,кой го е подписал и т.н.Ако имаш нещо снимай го да се види ,да се провери,било то и предупреждение писмено ,защото има хора запознати със законите.
А колегата по-горе е много прав за законите,но демокрацията ги направи някой да се мислят за "безсмъртни".
Всичко може,но не всеки го можe.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То си е редно да ги гонят от вододайната зона - тоя Камелот е 200% незаконен... както и останалите строежи между Щъркела и стената... Ама у нас не може да разбереш кой закон е в сила и кой не - както се казва във вица "Законът е За Кон, а не за Лъв!" 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не виждам нищо лошо да се пази вододайната зона. Това, че на някой му е криво е друга тема. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Браво,крайно време беше!!!!!!!!!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Трябва да има някакви ограничения по-тези водоеми.Всичко е пълна анархия, мизерия, викове, чалги, гърмежи, джетове, яхти и др. простотии. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Някой запознат с въпосната наредба може ли да постне една сателитна снимка от Google Earth с теглена черта на нея да се види, къде точно е "демаркационната линия".
Иначе ако го правят за да опазят вододайната зона чиста първо да разрушат всички вили и пр., които са построени незаконно там и си изливат лайната и пр. в него и тогава да се занимават с лодките
Що ли ми се струва, че някой пак се опитва да си осигури комфорт, т.е. зоничка, където да безчинства и да си върши каквото си иска без някой плебеи да го притеснява
Ако това за описната зона си в остане така и в сила жалко, защото вече няма да има места, където да се троли спокойно без да бъдат притеснявани колеги по брега и да им се закачат въдиците...
Иначе ако го правят за да опазят вододайната зона чиста първо да разрушат всички вили и пр., които са построени незаконно там и си изливат лайната и пр. в него и тогава да се занимават с лодките

Що ли ми се струва, че някой пак се опитва да си осигури комфорт, т.е. зоничка, където да безчинства и да си върши каквото си иска без някой плебеи да го притеснява

Ако това за описната зона си в остане така и в сила жалко, защото вече няма да има места, където да се троли спокойно без да бъдат притеснявани колеги по брега и да им се закачат въдиците...
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
-
- ще става разбирач
Моето мнение е, че джетове изобщо не трябва да се допускат във вътрешните водоеми. И трябва да има контрол върху използването на моторните лодки! Представяте ли какво ще стане, ако всеки влезе с лодката си в язовира? Това ще си бъде пълна анархия. Много помиярчета с бащините парички си накупиха коли, лодки, моторници, и правят където и каквото си искат. Трябва да има ред, защото по бреговете има риболовци, които искат спокойствие! Джетове и моторници, които се използват за забавление, само на морето!
Никога не пия карал!

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Забраната,май е само за вододайната!По нормалните държави,във вододайха не може и да плуваш.Та какво остава за джет и/или лодка.Ама не трябва само глоби а и конфискация на плаващото превозно средство.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- учете се от него
Те така се започна и на яз.Ясна поляна - без пикници и лагери, без лодки и после го забраниха тотално
да си пускат необезпокоявани мрежите.
Верно че беше станало '' мазало '' от самозабравили се дришльовци, както е и при вас и навсякъде, но може да се съблюдава някакъв контрол, стига да има желание.
Иначе винаги ще има ''пишкопипачи'' дето се мислят за господ

Верно че беше станало '' мазало '' от самозабравили се дришльовци, както е и при вас и навсякъде, но може да се съблюдава някакъв контрол, стига да има желание.
Иначе винаги ще има ''пишкопипачи'' дето се мислят за господ

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
значи вододаината зона започва 500м преди Щъркела до стената даже доскоро стоеше табелата
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
.....посока София-Самоков, нали?ben_lyusien написа:значи вододаината зона започва 500м преди Щъркела до стената даже доскоро стоеше табелата
Аз също се интересувам от снимка от гугъл, понеже ми предстои излет на Искъра на място на което никои не е ходил и е до границата на разрешеното....
Фидера колега не беше ли за риболов на риба?? Или твоя е модерен и ловиш лодки.qno_zloo написа:Отделно от това на последния излет хванах две лодки от брега с фидера и ми писна на Х..Я с тея лодки да ми тролират над хранилките.ded написа:

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
да втази посока до преди 2 години там бяха бунгалата на риболовните кога мислиш да ходиш и ако няма с кои аз мога да те заведаqno_zloo написа:.....посока София-Самоков, нали?ben_lyusien написа:значи вододаината зона започва 500м преди Щъркела до стената даже доскоро стоеше табелата
Аз също се интересувам от снимка от гугъл, понеже ми предстои излет на Искъра на място на което никои не е ходил и е до границата на разрешеното....