Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Риболовен Дуел с ДОЦЕНТАІ част ІІІ
Модератор: dantho.mihov
Риболовен Дуел с ДОЦЕНТАІ част ІІІ
Да ето трета поредна седмица "мерим" куките с Доцента...до сега от моя страна нищо...по-точно дребни успехи...затова:
1.Утре съм на река...ще отида на същото място където бях в предишната неделя...да се накефя на кустур и други сладководни твари...
Секундант КИРО, ако дойдат LOCAL и Stront още по-добре,ако дойде ВЕЛИКИЯ/Риб-Гъб/ ще го пуснем на ЛОКИ...да го "мачка"....хахаха...аз ще стоя в храстите и ще снимам...компромати...
2.В неделя...според това от къде духа вятъра...на море...може и в Несебър...ама там сега дава само попчета....и то на тетраподите...може и на Поморие, но ще трябва да си мъкна такъмите на гръб....защото един поморийски тарикат от години заключва пристанището сякаш му е бащиния...и събира несъществуващи такси от наивниците
ДЕРЗАЙ ДОЦЕНТЕ...batmilen ИДВА!хахахаха..........

1.Утре съм на река...ще отида на същото място където бях в предишната неделя...да се накефя на кустур и други сладководни твари...

Секундант КИРО, ако дойдат LOCAL и Stront още по-добре,ако дойде ВЕЛИКИЯ/Риб-Гъб/ ще го пуснем на ЛОКИ...да го "мачка"....хахаха...аз ще стоя в храстите и ще снимам...компромати...

2.В неделя...според това от къде духа вятъра...на море...може и в Несебър...ама там сега дава само попчета....и то на тетраподите...може и на Поморие, но ще трябва да си мъкна такъмите на гръб....защото един поморийски тарикат от години заключва пристанището сякаш му е бащиния...и събира несъществуващи такси от наивниците

ДЕРЗАЙ ДОЦЕНТЕ...batmilen ИДВА!хахахаха..........

- Local
- учете се от него
Локалчо, събота се отправя на 300 км от Бургас
, пък да видим какво ще покаже там , където мисля да ходя.
ПС : И не ме намесвай повече в дуел с Рибарина, разбрахме се с него да не се заяждаме
. Не е коректно така. Ако искаш направи си и дуел с него, нямам нищо против.
С ще се уговорим другата неделя всички и Рибарина за един съвместен излет, без заяжданици - на принципа - всички сме приятели, да изпием айтоската заедно

ПС : И не ме намесвай повече в дуел с Рибарина, разбрахме се с него да не се заяждаме

С ще се уговорим другата неделя всички и Рибарина за един съвместен излет, без заяжданици - на принципа - всички сме приятели, да изпием айтоската заедно

Клавиатура риба не лови!!!
Стрижок, утре с Киро и Бай Митю сме на Грудовска...може и до Раков дол да отскочим...
То на морето като няма нищо....ще пробваме на реката...за кустури...и други риби...
За кефалите съм приготвил дори и мухи...хахахаха...
ДОЦЕНТЕ...дуела си върви...въпреки временните спирания ....
Ходил не ходил...ще бройм...

Доценте каква е тази риба...

За кефалите съм приготвил дори и мухи...хахахаха...

ДОЦЕНТЕ...дуела си върви...въпреки временните спирания ....

Ходил не ходил...ще бройм...

Доценте каква е тази риба...