Риболовен Дуел с ДОЦЕНТАІ част ІІІ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Риболовен Дуел с ДОЦЕНТАІ част ІІІ

Мнение от batmilen »

Да ето трета поредна седмица "мерим" куките с Доцента...до сега от моя страна нищо...по-точно дребни успехи...затова:

1.Утре съм на река...ще отида на същото място където бях в предишната неделя...да се накефя на кустур и други сладководни твари... :lol:

Секундант КИРО, ако дойдат LOCAL и Stront още по-добре,ако дойде ВЕЛИКИЯ/Риб-Гъб/ ще го пуснем на ЛОКИ...да го "мачка"....хахаха...аз ще стоя в храстите и ще снимам...компромати... :lol:

2.В неделя...според това от къде духа вятъра...на море...може и в Несебър...ама там сега дава само попчета....и то на тетраподите...може и на Поморие, но ще трябва да си мъкна такъмите на гръб....защото един поморийски тарикат от години заключва пристанището сякаш му е бащиния...и събира несъществуващи такси от наивниците :lol:

ДЕРЗАЙ ДОЦЕНТЕ...batmilen ИДВА!хахахаха.......... :lol:

Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Локалчо, събота се отправя на 300 км от Бургас :D :D :D , пък да видим какво ще покаже там , където мисля да ходя.

ПС : И не ме намесвай повече в дуел с Рибарина, разбрахме се с него да не се заяждаме :wink:. Не е коректно така. Ако искаш направи си и дуел с него, нямам нищо против.

С ще се уговорим другата неделя всички и Рибарина за един съвместен излет, без заяжданици - на принципа - всички сме приятели, да изпием айтоската заедно :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ОК...уж нещеш дуел с Рибарина...а го каниш на "дружески" риболов с айтоска препеченица...хахаха...захранваш...а... :lol:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Кога тръгваш утре може да се видим - там или някъде в града.
Върти ми се едно ходене до Раков дол за КЕФАЛИ, но трябва да се чуя с КИРО - да каже дали си заслужава.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Батмилене,
дойдоха ми гости от Варна и може този уикенд да не се дуелирам, ама ти дерзай! Може пък да го таксуваме като служебна победа и да изравниш!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Стрижок, утре с Киро и Бай Митю сме на Грудовска...може и до Раков дол да отскочим... :lol: То на морето като няма нищо....ще пробваме на реката...за кустури...и други риби... :lol:

За кефалите съм приготвил дори и мухи...хахахаха... :lol:

ДОЦЕНТЕ...дуела си върви...въпреки временните спирания .... :lol:

Ходил не ходил...ще бройм... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение

Доценте каква е тази риба... :?:
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Ако ще идвам и аз трябва да ми кажете къде точно ще сте защото сутринтта работя и най-рано 8-8:30 мога да тръгна
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”