ДУШАНЦИ УБИИЦИТЕ НА ЩУКИ

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
t68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

ДУШАНЦИ УБИИЦИТЕ НА ЩУКИ

Мнение от t68 »

След като на 03 09 2010г ИАРА София пусна поредните бракониери като неизвесни извършители се питам какво ще кажете за тези снимки правени малко преди акцията не се учудвам това да са същите лица от акцията та 03 09 2010гИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение Колеги бих помолил някой да даде инфо как може да се свържем с г н Явор Недев да му изложим още доста факти как неговите инспектори от ИАРА си вършат работата конкретно на яз ДУШАНЦИ и други водоеми в СОФ окръг има инфо и за обезрибяването на яз ОГНЯНОВО
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ДУШАНЦИ УБИИЦИТЕ НА ЩУКИ

Мнение от vankata88 »

Ненаядена работа еййййййййй
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Имаше май някъде в друга тема пак тези снимки , не се появяват във форума за пръв път . Най - лошото в случая е , че те нищо не доказват . Не виждам между рибите някоя под законовата норма (която си е смешна според мен) , а относно количеството - тези юнаци винаги могат да се оправдаят с нещо от сорта : - Рибите са хванати за период от 7-8 дни от 4-5 човека ! Което също не е нарушение на закона , та - пак се въртим в омагьосания кръг на Българското Законодателство . :evil:
paranorm
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paranorm »

бах тия свинйе
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...
Изображение
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

....абе колкото да им се напукат канчетата, доказват.
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

bigfish133 написа:Имаше май някъде в друга тема пак тези снимки , не се появяват във форума за пръв път . Най - лошото в случая е , че те нищо не доказват . Не виждам между рибите някоя под законовата норма (която си е смешна според мен) , а относно количеството - тези юнаци винаги могат да се оправдаят с нещо от сорта : - Рибите са хванати за период от 7-8 дни от 4-5 човека ! Което също не е нарушение на закона , та - пак се въртим в омагьосания кръг на Българското Законодателство . :evil:
Верно е че мрежи не се виждат, ама и въдиците са си забравили да си снимат!!! Какво ли има в бидона на предпоследната симка...!? Можем само да гадаем!!! :evil:
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vankata88 »

Сигурно в бидона са им въдиците на тия нагляри
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Даже и с въдици да са хванати( абсурдно) картинката е грозна и месарска
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Колега, в сайта на ИАРА имаш няколко възможности да предоставиш информацията! Г-н Недев не пропуска да разгледа всичко, което минава през сайта им, така че, не се колебай :) !
Никога не пия карал!

Изображение
jamiemirror
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jamiemirror »

Първо - има маломерни и се виждат добре. Второ - количеството на излет е ограничено, номерата "ама ние бяхме 100 за месец" - на някой друг, нека го докажат.
ИАРА СПИ!
Алфонсо
новобранец
новобранец

Мнение от Алфонсо »

Факт е, че не всеки пуска уловената от него риба. Задържането на такива количества и бройки риба е оправдано, само ако става въпрос за малоценни видове- костур каракуда, уклей, червеноперка платика и др. плевели. За щуката, която и без това е рядкост е недопустимо да задържиш 25 броя. Като ги гледам тия шопари са 5-има, което прави по 5 щуки на човек, дори и уловени с въдица, дори и в разрешения размер, тъпо е да вземеш толкова щуки. Обаче малко сме тези които осъждаме тези деяния, повечето каквото хванат по неплатените язовири си го взимат за вкъщи.
Странно ме гледаха "колегите" преди няколко месеца на яз Искър като пуснах 7-800грамово шаранче да порастне странно ме гледаха и преди две седмици на Огняново като пуснах сомче около 1,200 да плува обратно в язовира.
Не знам как да им се набие в тъпите картуни :axe: :ANAL: , че тия риби са ценни достигат внушителни размери и улавянето им в такава детска възраст нарушава сериозно и без това бедното рибно богатсво на язовирите ни.
Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Алфонсо написа:Странно ме гледаха "колегите" преди няколко месеца на яз Искър като пуснах 7-800грамово шаранче да порастне странно ме гледаха и преди две седмици на Огняново като пуснах сомче около 1,200 да плува обратно в язовира.
Не знам как да им се набие в тъпите картуни :axe: :ANAL: , че тия риби са ценни достигат внушителни размери и улавянето им в такава детска възраст нарушава сериозно и без това бедното рибно богатсво на язовирите ни.
Ха, те ме гледат странно като пусна 200г. платика ти с това шаранче си придизвикал сърказам в тях.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

поредното доказателство ,защо няма риба в българските водоеми,ми всеки лови колкото може,рядко са хората които пускат уловена риба,и най накрая месари скапани
Изображение
Най добрите са тук
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от barbolov.1977 »

Колеги това е ужасяващо,защо им е толкова риба.Това е чиста проба олигофрения.ДАНО СЕ ЗАДАВЯТ
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”