Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ДУШАНЦИ УБИИЦИТЕ НА ЩУКИ
Модератор: bobopeli
ДУШАНЦИ УБИИЦИТЕ НА ЩУКИ
След като на 03 09 2010г ИАРА София пусна поредните бракониери като неизвесни извършители се питам какво ще кажете за тези снимки правени малко преди акцията не се учудвам това да са същите лица от акцията та 03 09 2010г

Колеги бих помолил някой да даде инфо как може да се свържем с г н Явор Недев да му изложим още доста факти как неговите инспектори от ИАРА си вършат работата конкретно на яз ДУШАНЦИ и други водоеми в СОФ окръг има инфо и за обезрибяването на яз ОГНЯНОВО

Re: ДУШАНЦИ УБИИЦИТЕ НА ЩУКИ
Ненаядена работа еййййййййй
- bigfish133
- ще става разбирач
Имаше май някъде в друга тема пак тези снимки , не се появяват във форума за пръв път . Най - лошото в случая е , че те нищо не доказват . Не виждам между рибите някоя под законовата норма (която си е смешна според мен) , а относно количеството - тези юнаци винаги могат да се оправдаят с нещо от сорта : - Рибите са хванати за период от 7-8 дни от 4-5 човека ! Което също не е нарушение на закона , та - пак се въртим в омагьосания кръг на Българското Законодателство . 

-
- вече хвърля и на тежко
бах тия свинйе
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....абе колкото да им се напукат канчетата, доказват.
Верно е че мрежи не се виждат, ама и въдиците са си забравили да си снимат!!! Какво ли има в бидона на предпоследната симка...!? Можем само да гадаем!!!bigfish133 написа:Имаше май някъде в друга тема пак тези снимки , не се появяват във форума за пръв път . Най - лошото в случая е , че те нищо не доказват . Не виждам между рибите някоя под законовата норма (която си е смешна според мен) , а относно количеството - тези юнаци винаги могат да се оправдаят с нещо от сорта : - Рибите са хванати за период от 7-8 дни от 4-5 човека ! Което също не е нарушение на закона , та - пак се въртим в омагьосания кръг на Българското Законодателство .

Сигурно в бидона са им въдиците на тия нагляри
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Даже и с въдици да са хванати( абсурдно) картинката е грозна и месарска
-
- ще става разбирач
Колега, в сайта на ИАРА имаш няколко възможности да предоставиш информацията! Г-н Недев не пропуска да разгледа всичко, което минава през сайта им, така че, не се колебай
!

Никога не пия карал!

-
- вече хвърля и на тежко
Първо - има маломерни и се виждат добре. Второ - количеството на излет е ограничено, номерата "ама ние бяхме 100 за месец" - на някой друг, нека го докажат.
ИАРА СПИ!
ИАРА СПИ!
Факт е, че не всеки пуска уловената от него риба. Задържането на такива количества и бройки риба е оправдано, само ако става въпрос за малоценни видове- костур каракуда, уклей, червеноперка платика и др. плевели. За щуката, която и без това е рядкост е недопустимо да задържиш 25 броя. Като ги гледам тия шопари са 5-има, което прави по 5 щуки на човек, дори и уловени с въдица, дори и в разрешения размер, тъпо е да вземеш толкова щуки. Обаче малко сме тези които осъждаме тези деяния, повечето каквото хванат по неплатените язовири си го взимат за вкъщи.
Странно ме гледаха "колегите" преди няколко месеца на яз Искър като пуснах 7-800грамово шаранче да порастне странно ме гледаха и преди две седмици на Огняново като пуснах сомче около 1,200 да плува обратно в язовира.
Не знам как да им се набие в тъпите картуни
, че тия риби са ценни достигат внушителни размери и улавянето им в такава детска възраст нарушава сериозно и без това бедното рибно богатсво на язовирите ни.
Странно ме гледаха "колегите" преди няколко месеца на яз Искър като пуснах 7-800грамово шаранче да порастне странно ме гледаха и преди две седмици на Огняново като пуснах сомче около 1,200 да плува обратно в язовира.
Не знам как да им се набие в тъпите картуни

Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ха, те ме гледат странно като пусна 200г. платика ти с това шаранче си придизвикал сърказам в тях.Алфонсо написа:Странно ме гледаха "колегите" преди няколко месеца на яз Искър като пуснах 7-800грамово шаранче да порастне странно ме гледаха и преди две седмици на Огняново като пуснах сомче около 1,200 да плува обратно в язовира.
Не знам как да им се набие в тъпите картуни![]()
, че тия риби са ценни достигат внушителни размери и улавянето им в такава детска възраст нарушава сериозно и без това бедното рибно богатсво на язовирите ни.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
поредното доказателство ,защо няма риба в българските водоеми,ми всеки лови колкото може,рядко са хората които пускат уловена риба,и най накрая месари скапани

-
- ще става разбирач
Колеги това е ужасяващо,защо им е толкова риба.Това е чиста проба олигофрения.ДАНО СЕ ЗАДАВЯТ